Детски велосипед Zizito Jack - безукорна безопасност с швейцарски дизайн

След периода на бебешката количка, триколките с родителски контрол и колелото за баланс, идва време Вашето дете да се сдобие и със своя първи велосипед с помощни колела.

Изборът, закупуването и използването на това първо “истинско” колело са еднакво вълнуващи както за децата, така и за техните родители. Те обаче често са съпроводени и от много въпроси, колебания и неясноти: какви са важните характеристики на велосипеда, кое именно го прави сигурен и безопасен, на кои елементи от дизайна следва да се обърне специално внимание и т.н.

Швейцарският бранд ZIZITO отговаря на тези родителски тревоги не с думи, а с продукт - това е детският велосипед JACK, който събира в себе си всички добри практики, свързани с дизайна, сигурността, удобството и издръжливостта. Какво представлява велосипеда JACK и какви са неговите безспорни предимства за здравето и комфорта на Вашето дете - научете в следващите редове.

Детски велосипед JACK - базови технически характеристики

Моделът JACK на ZIZITO има гуми с размер 16 инча (40 см и половина), правещи го подходящ за деца на възраст от 6 до 8 години или приблизителна височина от 105 до 120 см.

Теглото на модела е 10.5 кг - златна среда за постигане на оптималното съотношение между лекота и стабилност, което е от особена важност за най-малките и неопитни колоездачи.

ZIZITO JACK е велосипед със сертификат за безопасност SGS Швейцария, изработен от най-качествените и подходящи за целта материали, които гарантират здравина, устойчивост и удобство по време на каране.

Как точно моделът JACK гарантира пълната безопасност на детето?

Проектирането и изработката на велосипеда JACK преминава през няколко фази, включващи определянето на допълнителните екстри на модела и материалите, от които следва те да бъдат изработени. С оглед безопасността на детето, моделът разчита на следните особено важни елементи:

- Стоманена рамка с ненадмината здравина, издържаща без проблем на возене по неравни терени, удари и друг вид предвидено и непредвидено натоварване.

- Стоманен венец, гарантиращ стабилна фиксация на веригата и минимизиращ шанса за непредвидена малфункция по време на каране.

- Комбинирана спирачна система от челюстни спирачни и контра, с която детето може да отреагира на създала се ситуация по възможно най-бързия и инстинктивен начин.

- Предпазител за верига, защитаващ задвижването на колелото от натрупване на замърсявания или вход на предмети, които биха могли да създадат потенциално опасна ситуация.

- Стабилни помощни колела, които издържат натоварването по време на залитане и едновременно с това притежават дизайн, който стимулира самостоятелността в разумни и безопасни граници.

- Звънец, с помощта на който детето да сигнализира на другите участници в движението или играта, че създават пречка за преминаване.

ZIZITO JACK има само една скорост, с цел максимално улеснение и спокоен ход на велосипеда по време на първите, по-несигурни опити на детето да овладее новото си умение.

При управлението на този, както и на всички останали модели велосипеди, родителят следва задължително да осигури на детето си нужните за целта предпазни средства - каска, наколенки и налакътници, които да омекотят удара и да предпазят от сериозни травми в случай на падане.

Допълнителни предимства на модела

Както вече споменахме, едно от основните предимства на модела - това е оптималното съотношение между тежест и стабилност. JACK e достатъчно тежък, така че да е стабилен и достатъчно лек, така че да е удобен и лесен за пренасяне.

Детският велосипед има допълнително монтиран кош за багаж, в който детето може да превозва играчките си, шишето си с вода или връхната си дреха, без да се разсейва или да губи контрол върху управлението.

Стабилните и надеждни калници, от своя страна, запазват детето и неговите дрехи чисти и сухи, дори когато кара колелото си през обилна кал, дълбоки локви, или силно замърсени пътища.

На последно място, но не и по значение, детският велосипед ZIZITO JACK идва при вас с гаранционен период от две години, през които всеки дефект или функционален проблем ще бъдат отстранени за сметка на производителя или търговеца.

Поставиха под попечителство Брайън Уилсън от групата "Бийч бойс"
Криско отбелязва пълнолетие на сцената, ще пее старите си хитове в “Арена София”
Зейн Малик след връзката си с Джиджи Хадид: Не успях да намеря любовта
Африканският черен сапун – новият хит за вашата кожа
Най-опасните диети

Напишете дума/думи за търсене