Джейн и Велин измислиха приложение, което помага на ресторантите да не изхвърлят сготвеното (Видео)

Джейн Димитрова
Джейн Димитрова
Около 88 милиона тона храна се разхищават всяка година в Европейския съюз. А в света има над 800 милиона души, които гладуват. Всекидневно в ресторантите и хранителните заведения остава храна в края на деня. Част от обедното меню, повече десерти или основни. Къде отиват тези вкусни ястия вечерта? На боклука. 
Велин Керков
Велин Керков

Двама млади - Джейн и Велин, върнали се в България след няколкогодишно обучение в чужбина, искат да променят това, или поне в родината си.

Вижте във видеото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
FMD - хитовата диета, която топи 3 кг за 5 дни
Джъстин Бийбър най-накрая проговори за брака си с Хейли
Ивайло Христов и Марин Янев с големия “Аскеер” на 24 май
Наоми Кембъл: Твърде стара съм, за да присъствам на Мет Гала
Ейса, която целуна Григор в Мадрид, е харесана от него още през 2019 г. (Обзор)

Напишете дума/думи за търсене