Михаела Калайджиева, макар и по-голяма с 10 минути от Гергана Паси, не издържа и й разкри таен план за двойния им юбилей

Михаела Калайджиева и Гергана Паси

Лицата им не просто са разпознаваеми за широк кръг българи, но и са едни от най-успелите в бизнеса и политиката двойки близнаци. Завършили право в Софийския университет, Михаела и Гергана поемат различни пътища.

Първата, която е и по-голяма с 10 минути, избира телекомуникациите и днес е един от авторитетите в този тежък и бързо променящ се сектор. Михаела Калайджиева е главен директор “Корпоративна политика” на “Йетел” и майка на едно умно почти 9-годишни момче.

Гергана Паси бе сред най-запомнящите се имена в депутатската листа на НДСВ - партията на Симеон Сакскобургготски. Министър по европейските въпроси, президент на “ПанЕвропа” в България, основател на Дигитална национална коалиция.

Политиката невинаги оставя лоши спомени у тези, които я упражняват - Гергана срещна там Соломон Паси и днес двамата имат общо четири деца.

Връзката между телекомуникациите и политиката е и единното зарядно устройство. Идеята за него, провокирана вероятно от Михаела Калайджиева, семейство Паси лансира първо в “24 часа”, а после Европейската комисия я припозна и прие.

По-голямата Михаела планирала да изненада Гергана с празник, но както обикновено - близначките не умеят да затаят нищо една от друга. Днес двете събират своите деца на открито и очакват метеоролозите да им подарят хубаво време за общия празник.

От приятелите в “24 часа” - бъдете здрави!

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене