Рачков, Милошев и Христина - старият любовен триъгълник влиза в сериал (Обзор)

Христина Апостолова и Евтим Милошев в красивия офис на компанията си "Дрийм Тийм"

  • Актьорът и сценаристката пак са семейство, но само във "Всичко за сина ми"
  • Рачков отново влюбен в 35-годишната сладкарка Камелия Андонова

Той е Димитър Рачков, на 50 години, роден в Бургас, по талант, образование в НАТФИЗ и призвание е актьор.

Другият мъж е столичанинът Евтим Милошев (55). Завършва Строителния техникум в София, а след казармата следва геодезия в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Не работи по специалността си, защото открива телевизията, а днес е един от най-известните продуценти.

Малкият екран е онази част от техните взаимоотношения, която на практика ги запознава и ги кара да работят заедно.

Зад кадър обаче остава жената, обичана и от двамата, чийто талант за писане и несравнимо чувство за хумор е сред причините за тяхната слава. Христина Апостолова е бившата любима на Рачков, от когото има син и който носи името на баща си.

Рачков с порасналия си вече син
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК
Рачков с порасналия си вече син СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК

Но днес - вече 15 години, тя е жената до Евтим Милошев, роди сина му Петър и е главен сценарист на всички сериали, които мъжът ѝ продуцира, а в някои от тях играе и Рачков.

Евтим Милошев на лятна разходка със сина си Петър
Евтим Милошев на лятна разходка със сина си Петър

Мъжете не се оплакват, напротив, поддържат добри цивилизовани отношения, помагат си във всекидневието и с типичната самоирония, която и двамата притежават, се определят като баджанаци.

Христина обаче намери начин да ги сближи още повече, като измисли и написа нов сценарий за бъдещия 12-сериен филм на БНТ “Всичко за сина ми”.

В него

Рачков играе себе си - героят му ще е комедиен актьор

Също и самотен баща - нещо, което не е съвсем така в реалния им общ живот, защото синовете на Христина са предимно при нея.

Тя, въпреки че е главен сценарист, ще изиграе другата главна роля. Христина е актриса по образование, завършила е НАТФИЗ също като Рачков, но обикновено избягва да играе по сценарий, писан от нея. “Не мога да играя и да го пиша, а и има хора, за които актьорската игра е това, каквото е за мен писането. Не мога да си представя извън това нещо да се развия”, казва тя.

И въпреки че се е снимала и в “Дървото на живота”, и в “Откраднат живот”, ролите ѝ са по-скоро епизодични.

Този път обаче изключението е сериозно. Христина ще се превъплъти в невярната съпруга на героя на Рачков, а перипетиите на семейството са в основата на сюжета. Детето в този дом е Петър Милошев - родният син на Апостолова от Евтим Милошев, който с компанията си “Дрийм тийм” е изпълнителен продуцент на сериала.

Във филма момчето остава без майка си, когато е на годинка, а таткото създава у него култ към образа на починалата си жена. Тя е била най-хубавата и най-добрата, разказва мъжът на сина си.

Годините минават, мъжът се е посветил на детето си, то вече е на 11, когато един ден неочаквано на вратата на дома им се появява майката. Всъщност тя е напуснала семейството си и е заминала за Италия, където заживява с богат мъж без брак. След неговата смърт наследниците му я гонят и тя се връща при мъжа си в България. Той обаче е бил толкова наранен при нейното бягство, че измисля цялата история за смъртта ѝ.

Звучи тъжно, но именно оттук започват забавните истории на семейството, които ще бъдат показани в новия комедийно-драматичен сериал. Снимките му започват на 20 юни, а когато филмът бъде готов, ще се излъчва по БНТ веднъж седмично, разказа Евтим Милошев.

“Рачков е страхотен актьор и сериалът ще покаже още една страна от таланта му”,

казва продуцентът. Във филма участват Рая Пеева, Ириней Константинов, Моню Монев, Филип Буков в ролята на пилот и други. Режисьор и креативен продуцент е Павел Г. Веснаков.

И наред с всичките успели актьори в лентата ще се снима и Петър Милошев - синът на Христина и Евтим. Той сякаш влиза в главната роля заради роднинските си връзки. Истината обаче е, че вече е кален в сериалите. Прощъпалника си направи в “Откраднат живот” (Нова тв) с изключително тежка роля - дете, болно от рак. И въпреки невръстните си години така я изигра в партньорство с лекуващия го лекар доц. Банков (Юлиан Вергов), че по време на снимките баща му се разплаква.

Семейно селфи - Евтим, Димитър, Христина и Петър (от ляво на дясно)
СНИМКА: ПРОФИЛ НА МИЛОШЕВ ВЪВ ФЕЙСБУК
Семейно селфи - Евтим, Димитър, Христина и Петър (от ляво на дясно) СНИМКА: ПРОФИЛ НА МИЛОШЕВ ВЪВ ФЕЙСБУК

Има обаче още една сериозна причина Пепе, както го наричат всички, да бъде избран за първата си главна роля. За майка му той е т.нар. удобно дете - израсъл по сцени и снимки, познава актьорите, екипът е наясно какво може да изиграе, а и няма нужда родители или близки да идват с него. Точно поради тази причина филмовите продукции често използват в снимките деца, близки до екипа. По същата схема и Димитър Рачков-младши получава роля в няколко сезона на сериала “Откраднат живот” като син на главната сестра Жекова, изиграна от Марта Вачкова.

Двете момчета живеят с майка си и Милошев, но Рачков изобщо не е изолиран от отглеждането им. Децата учат във френския лицей и той понякога ги взима от училище.

Христина със синовете си Петър и Димитър
Христина със синовете си Петър и Димитър

Преди години, когато Пепе още не може да чете, актьорът поканил сина си на джакузи в къщата си. Митко се похвалил на брат си, който веднага попитал: “Аз защо не съм поканен?”.

Въпреки че не знаел буквите, разпознавал някои от имената в телефона, на които семейството често звъни. Взел телефона на малкия Митко и набрал баща му:

- Ало, аз защо не съм поканен?

- Добре бе, мойто момче, ще те поканя.

- Кога - попитал веднага.

И си издействал да отиде на джакузи. Актьорът се обадил на Христина да я предупреди: “Малкият ми се обади. Разбрахме се да дойде и той”.

Двете момчета изкараха при него и лятото на 2021 г., докато Христина и Милошев снимаха 6-ия сезон на “Сървайвър” на Филипините.

Всъщност именно по време на снимките на това риалити шоу, но

през 2007 г. в Доминикана се заражда любовта им

Христина и Евтим позират с дечица в Доминикана през 2007 г. По онова време все още са само колеги. 
СНИМКА: VLADIMIR KARAMAZOV PHOTOGRAPHY
Христина и Евтим позират с дечица в Доминикана през 2007 г. По онова време все още са само колеги. СНИМКА: VLADIMIR KARAMAZOV PHOTOGRAPHY

Милошев не е в първа младост, когато се жени. Минал е през няколко връзки, но нито една не го удържа завинаги. Докато среща Христина. Запознават се именно в Доминикана. Тогава той пак е продуцент на риалити шоуто, а тя е в сценарния екип. Там Милошев преживява много тежък момент, тъй като загубва изключително близък човек в България. Покрай това двамата прекарват дълги часове в разговори и се сближават. “Намерих човек, с когото, дори и да мълчиш, това не ти създава дискомфорт, просто ти е добре”, разказва Христина.

Когато се връща, не е лесно, защото има дете и все още живее с Димитър Рачков. С него се знаели от театралната академия, тъй като той бил в предишния клас на проф. Димитрина Гюрова, при която учи и Христина. Средата и общата компания ги събират по-късно.

Днес тя е щастлива с Милошев, с когото отглеждат Димитър Рачков-младши и общия им син Петър.

След Христина големият Митко преминава през няколко връзки, като последната - с по-младата с 27 години Анита, приключи наскоро. Актьорът обаче отново е влюбен (виж карето) и чувствата му към 35-годишната Камелия Андонова - сладкарка и стилистка, май са споделени.

 

Актьорът отново влюбен

Новата му избраница е прочута сладкарка,

запознават се в “Като две капки вода”

ЛИЛИ ПЪРВАНОВА

Топкомикът на България Димитър Рачков отново е влюбен!

Новината съобщиха свидетели на страстните трепети между популярния актьор и красивата софиянка Камелия Андонова в черноморското селище “Хасиенда бийч” в Лозенец миналия уикенд. Двамата не се изпускали от очи, а гостите на курорта били свидетели на нежността помежду им.

Димитър Рачков и Камелия Андонова в Лозенец
СНИМКА: ВЛАДО ВАСИЛЕВ
Димитър Рачков и Камелия Андонова в Лозенец СНИМКА: ВЛАДО ВАСИЛЕВ

Красивата 35-годишна жена и водещият на “Като две капки вода” не за първи път изкарват лятото там. Досега обаче никога не са се засичали.

Камелия по професия е сладкарка, а миналата година откри сладкарница в центъра на село Лозенец, в която предлага собствени захарни изкушения. Иначе има цех в София.

Познанството им с Димитър Рачков обаче датира от предаването “Като две капки вода”, в чийто последен сезон Камелия се е занимавала със стайлинга в шоуто.

Андонова е познато лице на зрителите на Нова тв с участието си в “Сладкото състезание - Bake off”, което се излъчи през 2016 г., тогава тя работи в банка. През свободното си време тренира бокс и всяка сутрин прави кросове на морето.

Камелия Андонова
СНИМКА: ФЕЙСБУК
Камелия Андонова СНИМКА: ФЕЙСБУК

“Най-сетне Митко си намери жена като за него - и на възраст, и като умения, не е чудно, че е влюбен”, радват се приятелите му. Според тях водещият отдавна не е бил толкова усмихнат и позитивен. Шегувал се, че винаги си е мечтал жена му да може да готви поне колкото майка му и да прави сладкиши, които обожава.

В “Хасиенда бийч” Димитър Рачков често отсяда още от времето, когато бяха двойка с Мария Игнатова. То е едно от най-престижните по морето, като там се канят не само най-известните диджеи, но и културтрегери - актьори представят книгите си, правят се изложби и луди партита.

Двамата с Камелия решили пак да започнат ваканцията си в Лозенец, макар че тя няма да е дълга, тъй като актьорът стартира снимките на сериала “Всичко за сина ми” на 20 юни в София. През август той ще е на турне със “Забраненото шоу на Рачков”, което ще продължи до 12 септември, малко преди рождения му ден на 18 септември.

Камелия Андонова
СНИМКА: ФЕЙСБУК
Камелия Андонова СНИМКА: ФЕЙСБУК

Любимият водещ на зрителите винаги е бил пестелив, когато говори за личния си живот. На въпроса дали има нова тръпка, Рачков обясни, че на този етап няма да коментира личния си живот.

Отговорът му не е новина, тъй като само преди няколко месеца

по негово желание приключи връзката му с плеймейтката

Анита Димитрова. “Случват се такива неща, хората се събират и разделят, животът продължава”, каза тогава актьорът.

Освен това в последния епизод на шоуто за имитации “Като две капки вода” Рачков намекна за настъпилата промяна в личния му живот, заявявайки с видимо въодушевление, че от седмица насам е прероден човек.

За романса на Димитрова и Рачков, който е с 27 години по-голям от нея, се заговори за първи път в разгара на лятото през 2020 г., когато тя го придружи на тържеството по случай 51-ия рожден ден на съпругата на Маги Халваджиян - Кремена. Тогава, макар да се появиха заедно, двамата избягваха контакт помежду си. Няколко месеца по-късно обаче комедиантът обяви, че е във връзка. Откровението си той направи от сцената на зала “Арена София” по време на своето представление, което впоследствие прерасна в предаване на малкия екран.

“От шест месеца живея с плеймейтка. Снощи исках да я гушна, а тя ми каза:

“Остави ме, чета новата конституция”,

изрече тогава Рачков, все едно е в комедиен скеч, докато любимата му бе в публиката, настанена във VIP ложата.

Причината за раздялата между двамата така и не стана ясна, но според близките им освен годините, които ги разделят, липсата на желание за развитие у Анита най-много дразнела актьора. Несходството в характерите също оказало влияние.

Е, дай боже вече да е намерил подходящото момиче и скоро да се чуе: “Гор-чи-во!”, пожелават му приятелите.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене