Ето как Рачков и бившата му жена Христина Апостолова снимат "Всичко за сина ми" (Снимки)

Христина Апостолова, Рая Пеева и Димитър Рачков в сцена от сериала

Димитър Рачков с готварска престилка, Христина Апостолова - в красива лятна рокля. Двамата, впрочем бивше семейство в живота, нещо говорят, спорят, държат се за ръце, а камера заснема всяко тяхно движение.

Сцените се случват в центъра на София, превърнал се в снимачна площадка на най-новия сериал на БНТ - "Всичко за сина ми". Двамата актьори са в главните роли в комеди драмата от 12 епизода, чийто главен сценарист е самата Апостолова.

Идеята за филма също е нейна и е от 2020 г., когато дори са намислени местата за снимки в София. "Още тогава решихме, че ще снимаме около "Александър Невски" и църквата "Света Неделя". Но докато започнем, виж какви ремонти има днес в центъра. Сега се чудя дали да ги включвам в кадрите", обяснява Евтим Милошев, който е изпълнителен продуцент на сериала с компанията си "Дрийм тийм".

В новата лента, чиито снимки започнаха на 20 юни, Рачков и Христина са семейство, но вече само на кино.

„Заварваме един самотен баща, който отглежда сам детето си и в самото начало, това е повратната точка, се завръща неговата майка. Там започва и нашият разказ, в който ще направим дисекция на това семейство и на ситуацията, в която една малка лъжа или поредица от големи лъжи създава житейски проблеми“, казва Евтим Милошев, който в живота е мъжът до Апостолова.

Техният син - Петър Милошев, също е с главна роля в новата продукция. Играе детето на Рачков и Христина.

„Екранният образ на един актьор не е само това, което виждат зрителите. Не е само „цветя и рози“ – той е жив човек, който има своите неволи, своите проблеми. Радвам се, че в този проект ще успеем да покажем това“, обяснява Димитър Рачков.

В каста влизат още Ириней Константинов, Янина Кашева, Васил Банов, Моню Монев, Рая Пеева, Христо Пъдев, Недиляна Павлик, Радостина Ганева, Ралица Туджарова, Филип Буков и др. Режисьор и креативен продуцент е Павел Г. Веснаков, Петър Мисов е директор на продукцията, а зад камерата са операторите Симеон Кермекчиев и Николай Бекярски.

„Това е начинът да се подкрепят талантливите български артисти и екипи. Вярваме, че ще имаме още един проект, с който да се гордеем“, каза на старта на снимките Антон Андонов, член на Управителния съвет на БНТ.

Рачков държи Апостолова за ръцете, край тях минава Рая Пеева.
Рачков държи Апостолова за ръцете, край тях минава Рая Пеева.
Режисьорът Павел Г. Веснаков обсъжда снимките с изпълнителния продуцент Евтим Милошев.
Режисьорът Павел Г. Веснаков обсъжда снимките с изпълнителния продуцент Евтим Милошев.
Операторът Симеон Кермекчиев
Операторът Симеон Кермекчиев
Христина Апостолова е в главната роля и главен сценарист на филма.
Христина Апостолова е в главната роля и главен сценарист на филма.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене