Камелия Воче празнува 60-годишен юбилей в замък

С всичките си гости от България

Два дни и две нощи тече купонът

Повече няма да се омъжвам, щастлива съм с внучките, категорична е певицата

60 години навърши певицата Камелия Воче. тя отразнува юбилея си в италианска къща замък в Кампания, с десетки гости, сред които повече от 20 българи. Тържеството се състоя в продължение на два дни.

Ками бе в черна дантелена рокля
Ками бе в черна дантелена рокля
Мина по червения килим
Мина по червения килим
Със семейството
Със семейството

"Благодарна съм на съдбата, както и на всички, които сте тук и споделяте празника с мен", щастлива бе джаз певицата. За официалното събитие Воче избра черна дантелена рокля на италиански дизайнер. На следващия ден Воче облече бяла риза и бял панталон от сатен. Освен великолепното меню гостите на певицата се насладиха на специална шоупрограма, а тортата - на четири етажа, бе изядена светкавично.

Имаше програма за гостите
Имаше програма за гостите
Четириетажната торта
Четириетажната торта
Целувка от дъщерята
Целувка от дъщерята

Ками има два официални брака зад гърба си (първият с българин, а вторият с италианец), от които има син и дъщеря - Самуел и Деси. Голямата дъщеря Десислава е завършила за адвокат в Рим. И двамата бяха на събитието, а Ками е най-щастлива с внучките си - София и Джулия. Момиченцата сияеха с огромни рокли на принцеси и коронки на главите. Освен че могат да пеят като баба си, двете внучки на Воче са и страхотни готвачки, точно като като нея. Съвсем скоро певицата участва в готварските шоута по Нова тв - "Черешката на тортата" и "Хелс китчън", а бизнесът й е свързан с италиански лакомства - има сладкарница, в която замесва и прясна паста на "Красно село".

Гостите бяха официални
Гостите бяха официални
Вторият ден с внучките
Вторият ден с внучките
Бели гълъби за рожденичката
Бели гълъби за рожденичката
С внучките принцеси
С внучките принцеси

"Сама съм избирала тортата и съдържанието й. Всичко в менюто също съм подбирала с любов за вас. Всяка жена трябва да изживее тази емоция да е със семейството и с най-добрите си приятели на празника. Чувствам се с крила!", казва пред гостите си Камелия.

Певицата е категорична, че въпреки ухажорите, които я спират на всяка крачка, не смята да се омъжва отново.

"Повече няма да минавам под венчило! Щастлива съм с внучките. Обичам си и работата, да радвам хората", казва красавицата, която преди време участва и във "ВИП брадър".

Да е жива и здрава!

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене