Борис Бекер изхвърля бившата и детето на улицата

Борис и Лили в годините, когато се обичаха

Със старта на "Уимбълдън" бивша на един от героите на турнира - Борис Бекер, извади поредната му кирлива риза. Бившият нидерландски модел Шърлили "Лили" Бекер обясни пред германски медии как някогашната тенис звезда я е разкарал по най-гаден начин.

Борис и Лили се запознават през 2009 г. и любовта им пламва бързо, а още по-бързо се изпарява през 2018 г., когато вече имат и син - Амадеус. "Аз взех решението да се разделим, но да изоставиш Борис Бекер не става просто така - разказва Лили. - От този момент той просто иска да ме унищожи. Една вечер просто ни изхвърли от къщата, взе ми ключовете от колата. Първата нощ с детето спахме на пейка на едно заведение, защото нямах пукната пара, та да идем на хотел или дори да си купим храна." 

Бившата г-жа Бекер вече е уредила живота си отново
Бившата г-жа Бекер вече е уредила живота си отново

Приятели на красавицата научават за случката още на следващия ден, когато тя им се обажда за помощ. Веднага наели апартамент и й дали пари в брой, за да може да посрещне най-насъщните си нужди, докато си стъпи на краката.

"Не можех да спя, почти не се хранех, отслабнах драстично буквално за седмици. Всичко това заради Борис, който изобщо не искаше и да чуе за нас и на какво дередже се намираме", казва още Лили.

На всичко отгоре бившият шампион в тениса не се интересувал и от детето, не плащал и издръжка. "Не е дал нито пени за издръжката на Амадеус. Не се интересува от него. От време на време му се обажда, но наистина рядко. През тази година го взе при себе си за два дни в Мюнхен, но това бе в началото на март. И толкова. За детето се грижи сегашният ми приятел Торстен. Той плати и самолетните билети на момчето, когато трябваше да отиде до Мюнхен при баща си", твърди Лили.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене