Анелия проговори за пръв път след годежа: Чувствам се обичана и призната

Анелия е очаквала рано или късно да получи пръстен, но въпреки това щастието й е неизмеримо

„Аз съм щастлива! Чувствам се обичана, чувствам се призната”, споделя красивата певица Анелия само няколко дни след като Любомир падна на колене и й предложи брак.

"За мен това един човек да се врече, да подари пръстен, да има брак с една жена е признание и вричане до края на живота, докато смъртта ни раздели. За мен това е бракът между мъж и жена”, споделя певицата в първото си интервю след годежа пред Нова тв..

„Очаквах, че един ден ще получа пръстен и ще развием връзката си. Защото, ако една любов е истинска, ако един човек е осъзнат и има една представа за връзка и живот, те вървят в една посока”, добави Анелия.
Припомняме, че певицата получи предложение за брак навръх рождения си ден. Любимият й Любомир Захаринов избра именно специалния ден, за да зададе съдбовния въпрос на половинката си. Двамата посрещнаха празника й сами с романтично бягство. По време на него хазартният бос падна на едно коляно пред певицата, а тя каза "ДА".

"Казах "да"!", похвали се фолкдивата, която навърши 41 години. Анелия не пропусна да покаже и прекрасния пръстен, който вече стои гордо на пръста й и вече даже има навика да го върти с усмивка на лице.

За Анелия това предстои да бъде втори брак. Красавицата има зад гърба си един неуспешен брак с бизнесмена Коко Динев, от когото има и прекрасна дъщеря - Ивон.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене