Милионерски син е новият Ерген

Без плеймейтки и силиконки в новия сезон

Парите са от баща му, но той ги удвоява с талант

Милионерски син е новият ерген в едноименното предаване по Би Ти Ви, научи "България Днес".

Красавецът със сини очи има успешен бизнес, който е наследил от непопулярния си татко, който на 18 години го оставя сам да се бори с "малко" наследство.

Александър Михайлов не разчита на парите на баща си, а ги удвоява с много хъс и работа. Не е от мързеливците и не харесва фолкмузика. Не е ясно с какво точно се занимава бащата на новия ерген и как е натрупал състоянието си, а за тази на Ерген-3 се знае само, че се занимава с търговия.

Новият ерген предизвика масова истерия
Новият ерген предизвика масова истерия

Финансовото състояние на Александър веднага породи спекулации, че участничките в третия сезон на шоуто ще участват в него, за да стигнат до парите му. Фенове на предаването се притесняват, че момичетата може да нямат истински чувства към новия ерген, а да бъдат поблазнени от материалното му положение, което да опорочи предаването.

Според близки до каста в новия "Ерген" обаче сред записалите се да се борят за сърцето на красавеца нямало известни момичета, нито плеймейтки или златотърсачки.

Само Евгени Генчев го поздрави
Само Евгени Генчев го поздрави

Интересно е и че преди да се появи лицето на Алек по телевизията, нито една от девойките не била с външност на фотомодел, нямало такива с операции или силикон. Засега още не е ясно кои са одобрените, но кастът продължава до края на месеца.

Междувременно в мрежите се завихри странна драма от фенове на предаването - в голямата си част те не харесват начина, по който се представя новият кандидат-жених. Във форумите, посветени на шоуто, ври и кипи от мнения относно самия Александър. Според някои той имал силно интелигентно излъчване и на златотърсачките в новия сезон ще им е трудно да го преметнат.

Другата част от почитателите пък много харесват младежа, а някои дори са на мнение, че бизнесменът е най-хубав от всички участници досега.

Валерия се вълнува от обществени каузи
Валерия се вълнува от обществени каузи

Тези, които не го харесват, споделят, че е безличен и дори не прилича на българин. Феновете определят бизнесмена, че има визия на руснак и се чудят кой го е избрал, особено на фона на войната в Украйна.

Във форумите има и много активни почитатели на първия ерген - Виктор. Те са категорични, че той е най-чаровният от всички, които са се пускали досега в шоуто, макар и не толкова известен колкото втория.

Предаването ще се снима в Гърция
Предаването ще се снима в Гърция

Засега "старите" ергени също мълчат по отношение на новопредставения герой. Иначе музикантът Евгени Генчев вече поздрави Александър и му пожела да намери любовта, така както той я намери в предаването.

"За себе си знам, че съм щастлив човек", казва във визитката си новият ерген. А феновете не спират да се шегуват с него:

"Щото си сингъл бе, затова. Сега ще си объркаш живота".

Александър Младенов признава, че досега не е срещнал сериозна половинка, с която да обвърже живота си.

"Вярвам в истинската любов. Знам, че ще я открия някой ден", казва Алек и приканва още момичета да се запишат на каста за среща с него.

Както вече първи "България Днес" писа, предаването за първи път ще се снима в Гърция, а не в турски курорт, като миналите две предавания. Засега продуцентите мълчат къде точно в южната ни съседка ще снимат новия сезон. Със сигурност участничките и Ергенът отново ще се радват на лукс. Продукцията, създадена по световния модел за история за любов и съперничество, ще разгърне отношенията на един мъж с дамите, търсещи страстни преживявания на фона на спираща дъха екзотика. По традиция снимките ще са в края на лятото.

Засега не се споменава дали и догодина водещ на шоуто ще е актьорът Наум Шопов. Миналата година той заведе цялата си рода в Турция, докато течаха снимките. Компания му правиха дъщеричката Амая, жена му Теа, балдъзата Ая и тъщата Анжела.

Откакто се изявява като инфлуенсър, звездата от сериала "Откраднат живот" предпочита да се изявява пред обществото, а не да е лекар, каквато е професионалната му квалификация.

Резнаха Валерия от социалните мрежи

Победителката от втория сезон на "Ергенът" - Валерия, е останала без социални мрежи. Профилите на кучелюбката са изтрити, оплака се самата тя. Какво е довело до това, моделката не признава.

Според слуховете мотивът профилите на Валерия да бъдат премахнати е неин скандален пост, в който споделя нецензурна снимка на 10-годишно дете.

"Извинявам се за ужасната гледка, но съм възмутена. Това не случва за пръв път", споделя Валерия, която вижда как хлапе стои голо на детската площадка.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене