Димитър Рачков пусна двойна брадичка и коремче

Митко Рачков има шкембе и двойна брадичка

Актьорът се майтапи, че качва килограми заради ролята си в новия сериал

Детелин КЪСМЕТЛИЙСКИ

Рязко е започнал да покачва теглото си един от любимите комедийни актьори на българите Димитър Рачков. Бургазлията, който миналата година чества 50-годишен юбилей, изобщо не си пада по хранителния режим и здравословните диети. А това се забелязва все повече и по външния му вид.

Рачков е отпуснал пухкави бузи и двойна брадичка, заформил е и сериозно коремче. Въпреки неособено високия си ръст артистът вече удря кантара на 90 кг. Той обаче приема всичко това с типичното си чувство за хумор и заразителната си усмивка.

Актьорът не пази диети
Актьорът не пази диети

Зрителка на БНТ се обърна към него с коментар във фейсбук страницата на предаването "Денят започва с Георги Любенов". Водещият пък си позволи да го прочете в ефир, докато актьорът му гостуваше: "Г-н Рачков, много си напълнял, внимавай в картинката". Актьорът първоначално отрече шеговито с думите: "Не, просто вашата камера ме прави такъв", но после си призна: "Това е за ролята в новия сериал. Аз съм като американските герои, всичко мога".

"Г-н Рачков положи изключителни усилия да качи тези килограми, за да бъде автентичен героят му", намеси се продуцентът на заснемащия се в момента сериен филм "Всичко за сина ми" Евтим Милошев.

Димитър Рачков вече прекара дълга почивка на Черноморието. Той бе забелязван в курорта Лозенец, като е отседнал в луксозен комплекс на първа линия на плажа. "България Днес" ви съобщи, че комикът е там заедно с новото си гадже Камелия Андонова. Красивата 35-годишна мацка и водещият на "Като две капки вода" са хващани неведнъж да си разменят нежности и целувки на плажа.

Митето не си пада много по спорта и не влиза във фитнес. Не играе плажен волейбол и не обича да плува дълго. През годините той е участвал единствено в демонстративни футболни мачове с цел благотворителност. Най-много калории той харчи по време на ловните излети, когато изминава десетки километри. Рачков е част от ловна дружинка в Бургаско, но заради натоварената си програма не е бил на лов от много дълго време.

От август до октомври актьорът тръгва на национално турне, където ще представя "Забраненото шоу на Рачков". Вече стана ясно, че навсякъде с него ще бъде и ромската перла Софи Маринова.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене