Мъжът на Вяра Атова превзема "Гласът на България"

Вяра и Николай вече се сдобиха с наследник
Снимка: Архив

Николай Бакалов - мъжът на певицата Вяра Атова, се е явил на "кастингите на тъмно" за най-новия сезон на "Гласът на България", научи "България днес".

Бившият изпълнител от продуцентската компания на Графа "Монте мюзик" е амбициран да възроди кариерата си, след като дълго време отсъстваше от родната сцена.

През това време Ники създаде семейство с гласовитата изпълнителка Вяра Атова, с която са заедно от близо 10 години, а през 2020 г. им се роди и момченце, което кръстиха Кай. Извън музикалната си кариера, Николай работи като саунд дизайнер на холивудски продукции, сред които по-известните са "Аванпостът" с Орландо Блум и Скот Истууд и "Хубава жена на ръба" с Кейт Бекинсейл.

Именно Бакалов е сред първите дуетни половинки на Михаела Филева, с която през 2014 г. реализираха хита "Има ли начин?". Безспорно най-големият му хит обаче е триото с Вензи и Виктория Георгиева "Нищо случайно", което стана песен на лятото през 2016 г..

Дали Николай ще успее да впечатли журито на "Гласът на България", което тази година е в състав Мария Илиева, Дара, Миро и Иван Лечев, предстои да разберем през септември в ефира на bTV.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене