Кофе Бабоне прави какаова джунгла в хола си

Колоритният Кофа Бабоне

Какаова джунгла от смайващата бройка 150 дървета засади в хола на семейния дом шоуменът Кофе Бабоне, похвали се самият той.

Отделно още една гора от същите дръвчета ганайският чаровник отглежда в ботаническа градина край Околовръстното шосе на София. 

Кофе превърна хола си в джунгла
Кофе превърна хола си в джунгла
Опитал да култивира екзотичното растение в двора на вилата си в Панчарево, но там се оказало, че зимата не им понася. Какаовите насаждения не са някаква носталгия към родината, приумица или ошашавяне, ами бизнес начинание. Кофе се превръща в най-големия у нас производител на чай от какаови листа и продукти за слънцезащита, които вече се търгуват в морските ни курорти, разкрива поредното си начинание шоуменът. 
Кофе с малкия си син Давид бяха и на море
Кофе с малкия си син Давид бяха и на море

"Малкият ми син Давид много помага! Той насади у дома повечето от дръвчетата - разказва Кофе. - Заедно се грижим и да сушим и обработваме продукцията в Панчарево. За жалост, какаото иска постоянна топлина, зимата умира, затова ги отглеждаме у дома и в специална ботаническа градина."

Изпълнителят на култовото парче "Аз съм БългарИнче", също така пише музика и песни заедно с наследника си Давид, който учи в музикалната академия. Скоро се очаква няколко парчета да бъдат готови и да може да седмокласникът да ги запише, гордее се Кофе. 

Бабоне се захвана и със слънцезащита
Бабоне се захвана и със слънцезащита

Самият той, както и съпругата му Мая Милчева никога не са се изявявали като музиканти и певци, но явно Давид е наследил талант отнякъде.

"Като малка Мая е свирила на акордеон, ама това е било отдавна и не проявила някакъв талант, та го е зарязала. А един мой чичо в Гана - Адуфо, беше много добър китарист. Даже го викаха по поводи с съседни села в целия район", смее се Бабоне.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене