Невиждан лукс за момите от "Ергенът" - 3

Луксозно имение, разполагащо със собствена хеликоптерна площадка, невероятна градина с басейн и уникална гледка към морето ще бъдат фон на емоциите на участниците в третия сезон на Ергенът по бтв. Това разкриха от телевизията в официалния ФБ профил на любовното риалити, но не издават къде се намира. Както първо "България днес" оповести, следващият сезон на шоуто ще се снима в Гърция.

Лъскавите дестинации от южната ни съседка вече са били ползвани в различни издания на предаването по света, особено в последните 5 години. Сред ползваните локации да били имения на островите Корфу, Крит и Родос, както и големи вериги хотели на тези места. Най-вероятно една от тях ще приюти дамите и ерген номер 3 - Алек Младенов. Очевидно локацията отговаря на статута на младия мъж, който вече стана ясно, че управлява семеен бизнес за милиони. Дали обаче материалното е толкова важно за човек, който има всичко, предстои да разберем. Току виж Алек изненадал зрители и участнички освен с очевидната класа и финес, и с респект към труда и семейството. Все пак той управлява семеен бизнес, което е отговорно и трудно. Особено, когато човек има три сестри и един брат.

Според вътрешна информация на "България днес", освен отговорен човек и бизнесмен с добър нюх, Алек всъщност е доста интересна и енигматична личност. Като всеки млад човек около 30-те години има доста странични занимания, обича да е в движение, занимава се сравнително активно със спорт и има широки интереси в музиката и изкуството като цяло. Както е видно от коментари в социалните мрежи той е може би най-добре възприеманият и харесван ерген до момента. Висок, видимо над 1,80м, чаровен и успешен, той бързо се превърна в най-желания ерген на България, чието присъствие и осанка будят асоциацията за принцът от приказките или родният вариант на американската мечта.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене