Златка вдига сватба през септември

Райкова отново ще се види като булка в края на септември

Златка Райкова е в трескава подготовка за сватбата си! Русото изкушение вече е планирала всичко за събитието, което ще помни цял живот. Райкова и годеникът й Карен, от когото има бебе, ще се врекат във вечна вярност последната седмица на септември. Златка и арменският богаташ вече са запазили всичко необходимо - църква, ритуалната зала и мястото на пищния купон, където звездната двойка за пръв път ще танцува като едно семейство.

Райкова дари арменеца с бебе, което кръсти на него
Райкова дари арменеца с бебе, което кръсти на него

За Райкова това ще бъде бъде втора сватба. Преди години тя сключи църковен брак със сегашния мъж на Преслава - бизнесмена Павел. Връзката й с Благой Георгиев, от когото също има дете, пък така и не бе официализирана.

"Сватбата ще бъде в ранна есен", обясни Райкова, която наскоро си избра булчинска рокля. Тоалетът е изработен от чужд дизайнер по поръчка. А Златка се бърка с няколко хилядарки за роклята, която ще подчертава сочната й гръд. Карен предложи брак на силиконовата бомба през октомври. Направи го, докато двойката бе на ваканция на остров Миконос.

Златка и Карен изчакаха няколко месеца за сватбата, тъй като блондинката искаше да влезе във форма след раждането на първото им общо дете.

Златка ще се врече на Карен след 2 месеца
Златка ще се врече на Карен след 2 месеца

"Уважението е по-важно дори от любовта", казва философски Райкова, визирайки връзката си с Карен.

Златка за пореден път атакува бившия си Благой. След като Джизъса я заряза, за да се залюби с доста по-млада мадама, Райкова не ще и да чуе за ексфутболиста и постоянно го напада.

"Не успях да бъда себе си във второто ми участие "ВИП брадър". Въздържах се от толкова неща", споделя Райкова за периода, когато влезе в къщата заедно с Благой.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Клинтън поздравява Цецо Елвиса, че поддържа легендата за Краля на рока
По-малко месо, по-малко сърдечни болести
Лиъм Пейн от One Direction загина
Демакиаж за чувствителна кожа

Напишете дума/думи за търсене