Пак скандал в "Тоника СВ"

  • На Диомов му идват в повече поредните драми
  • Ева на Гого се завръща, солист си тръгна заради нея

Нов скандал разтърси "Тоника СВ". И в конфликта отново замесена е Ева Найденова.

Вдовицата на покойния Гого и колегите й са заровила томахавките, научи "България Днес". И певицата ще бъде част от турнето на формацията, което стартира на 2 август в Пловдив. Така на сцената за първи път от години заедно ще се качат Милица, Ралица и Ева.

Ева Найденова бе в конфликт с почти всичките си колежки
Ева Найденова бе в конфликт с почти всичките си колежки

Завръщането на Найденова обаче нанася нов удар по групата. Дългогодишният солист на "Тоника" Тео Шишманов е напуснал формацията и е категоричен, че няма да вземе участие в предстоящите изяви, веднага щом разбира, че Ева се завръща. Неговото място във формацията ще се заеме от Емил Василев. Повече от 25 г. Василев живя в Америка, но след прибирането си решава да се завърне в "Тоника".

"Тоника СВ" са една от любимите групи на редица поколения
"Тоника СВ" са една от любимите групи на редица поколения

Поредният конфликт е подействал сериозно на създателя на групата Стефан Диомов. Композиторът е заявил, че може да не присъства на концертите на формацията - в Пловдив, Русе и Добрич. Наскоро той е написал две нови парчета на групата - "Ангелина" и "Ти и аз", ала непрекъснатите скандали му идват в повече и дори леко влошават здравословното му състояние.

Стефан Диомов не спира да твори, въпреки че наближава 80-те
Стефан Диомов не спира да твори, въпреки че наближава 80-те

Найденова спря да пее преди няколко години - заради постоянните караници с колежките, а и заради възрастта си. През кариерата си Ева бе в лют конфликт с повечето от формацията, дори и със създателя на "Тоника" Стефан Диомов. Двамата обаче си простиха грозните обиди един към друг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене