Ергенът не е на себе си - животът му бил тежък

Пианистът пусна драматичен пост, не е ясно защо

"Животът е тежък. Ще се сблъскаш с предизвикателства - както си и трябва. Това е единственият начин, по който ще пораснеш."

Това написа в инстаграм профила си бившият ерген пианист Евгени. Чувствителният красавец показа на феновете, че е много повече от лъскава опаковка и шокира всички ни с дълбоките си размисли и страсти за живота.

След като плъзнаха слухове за раздялата им с победителката в риалитито Валерия, Евгени започна да показва все повече от себе си в мрежите, но дали е за добро или лошо, не знаем. Дали това или нещо друго е причината да пише, че животът е тежък, засега няма никаква яснота.

"Ти не контролираш какво правят семейството и приятелите ти. Какво прави обществото. Какъв е светът. Обстоятелствата са такива, каквито са", пише Генчев.

Макар екзистенциалните му размисли да звучат почти нихилистично, Евгени вярва, че е важно поне да приемаме всички предизвикателства с усмивка.

"Никой не е виновен за това, което ти се случва, освен ти самият и ти си този, който има възможността да реагира", категорично заяви музикантът.

Евгени не е само лъскава опаковка
Евгени не е само лъскава опаковка

В риалитито "Ергенът" се запознахме с усмихнатия лъчезарен Евгени, който не му мислеше много. Нещата извън къщата обаче са много по-различни и композиторът започва да чупи всичките ни представи за това кой реално е той.

"Нека да правим всичко съзнателно. Нека да го правим с усмивка на лицата си", завършва поста си той.

Писанията на Ерген номер две разбудиха страстите на почитателите му. Те се чудят какво се е случило на Евгени и дали има някаква конкретна причина да пуска подобни разсъждения. Според мнозина драмите между Евгени и победителката в шоуто са тласнали пианиста да публикува подобни откровения.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене