Емоционалната изповед на Сашо Кадиев: Духът на покойния ми баща се всели в мен в Милано

Свърхестествен контакт с покойния си баща Георги е преживял един от любимите български актьори Александър Кадиев. Това признава с голяма емоция самият той в предаването "120 минути".

Случката, достойна за паранормална класика, станала в Милано, докато Сашо бил на разходка с годеницата си Ива там.

"Татко почина на 27 юли 2012 г. когато започвах работата си като водещ на живо предаване в Би Ти Ви - разказва Сашо. - Ние знаехме, че ще умре, защото беше болен от рак, но не му казахме. Той ходеше на лъче- и химиотерапия. Онзи ден, точно на деня на смъртта му, бяхме с годеницата ми Ива в Милано и седнахме до катедралата в едно ресторантче. Седя си и изведнъж реших да си поръчам неща, които татко обичаше - нещо сладко, лимончело, и да му ги нарека, да хапне малко и той, някак си. Когато го направих, изведнъж се почувствах доста добре, приповдигнато, но когато си забождах лъжичата в тирамисуто, изведнъж духа на татко се всели в мен. Някак си се настани в мен, и аз 20 минути не можех да мръдна от стола. Ива се отдръпна, прояви уважение и ме остави. Изведнъж ме връхлетяха всички спомени с баща ми, започнах да плача и да се смея едновременно. Всички хубави моменти с него, както и не толкова, минаваха като на лента пред мен. Някак през шепот, през молитви, ядях това тирамису и продължавах, само и само да не свършва.

После Ива ми каза, че 20 минути съм седял някак изкривен на стола и как е изглеждало отстрани. За мен това мина като миг. За жалост, с кончината му някак започнаха да се случват хуавите неща при мен, в професията и всичко, но нищо не може да замени бащата, нито слава, нито пари, нито нищо".

Случилото се не изненадва популярния актьор, защото от дете имал досег с паранормалното. "Вярвам в живота след смъртта, баба ми общуваше с духове", твърди Сашо Кадиев.

И разказва как е наследил от баща си работливостта, но и как съжалява, че е взел и други положителни качества. "Първата работа на баща ми в живота е била да чете книги, прочел е хиляди. Беше предприемчив човек. Отглеждал е гъби като ученик в мазето на блока и ги е продавал. През 90-те години на ХХ век прави майонеза с марка "Евро" на майка, но фалира.Беше широко скроен човек, от него взех любопитството, оперативност, и вършеше много работа. Оказа се, че и за съм работохолик. Беше демократичен човек, но с правила, уважаваше мнението на другите хора", казва още Сашо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене