Ето коя родна чалга певица е ромското Барби

На Бони й ходи да бъде в образа на куклата

Фолкпевицата Бони е ромската Барби!

Това признание направи самата изпълнителка, която влезе в кожата и дрехите на най-популярната кукла в света.

Манията по Барби е обхванала цял свят, след като по кината излезе едноименният филм, в който главни роли имат Марго Роби и Райън Гослинг. Заради лентата най-модерният цвят в дрехите това лято е розовото, а момичета от всички континенти се трансформират в популярния образ.

"Аз съм нов модел - ромска Барби", заяви Бони, която е облечена досущ като куклата. Причината са снимките за клипа към последната й песен - "Най-яка", в която фолкпевицата сменя няколко визии, а една от тях е точно на Барби.

"Мен си ме имаш, но друго искаш да бъдеш вързан на каишка!? Сърцето ти е на малка мишка, бягай, бягай, бягай, бягай, айде къшка", нарежда чалга дивата, която е известна с пиперливия си и доста колоритен изказ.

Бони не е първата родна фолкпевицата, която влиза в образа на куклата. Още преди години Галена, която е иноватор в родната чалга, се появи на сцената на концерт на телевизия "Планета" с характерната розова визия. За да засили впечатлението, Галена беше се набутала в гигантска кутия и наистина изглеждаше като кукла, изложена на рафт в магазин.

Бони получи вълна от одобрение за смелостта си да стане Барби, а парчето й вече трупа популярност и гледания в интернет.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене