Неймар натопен в гей афера

Неймар с бременната си приятелка Бруна

Инфлуенсърка твърди, че той е спал със сърфист

Досега на Неймар му приписваха куп връзки с различни мадами. За първи път бразилецът е набъркан в гей афера.

Направи го инфлуенсърката София Баркли. Отраканата мадама заяви в интервю, че звездата на ПСЖ е има сексуални отношения с мъж. Тя стигна още по-далеч, като посочи предполагаемия му любовник. Това бил сърфистът Педро Скуби.

София държи на разкритията си
София държи на разкритията си

Според разказа на София всичко се случило по време на парти, което играчът организира при пълна секретност по време на пандемията. Баркли твърди, че футболистът се е погрижил никой да не разбере нищо за купона. Принудил присъстващите да оставят мобилните си телефони на входа под грижите на охраната.

Купонът излязъл напълно извън контрол и че всичко е приключило в стая с четирима души, които правили секс. Сред тях били Неймар и сърфистът.

Скуби е обявен за любовник на Неймар
Скуби е обявен за любовник на Неймар

"Двамата правиха секс помежду си. След това аз и другото момиче се настанихме по средата. И се целунахме. После всички се целуваха. Нямаше ограничения", заяви София.

Изказванията й предизвикаха истерия в Бразилия. Стигна се дотам радиото да свали цялото съдържание на интервюто от комуникационните канали и профилите в социалните мрежи, като постави под въпрос истинността на думите на София.

Тя потвърди казаното и призна в социалните мрежи, че е получавала смъртни заплахи от привържениците на Неймар.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене