Търси се купувач на старата "Лада" на Башар Рахал

Ченгета да вземат съветската бракма, а не БМВ-то, ръси съвети актьорът 

Башар Рахал иска да се отърве от старата си "Лада". Обичаният актьор опитва да намери купувач на съветската таратайка. И споделя, че е запазена, на малко километри и в отлично състояние.

Башар решава да се раздели с ладата по една-единствена причина - да помогне на хората. След като депутатите приеха ново наказание, ако ни хванат пияни зад волана, властите имат правото да конфискуват колата. А според Башо по-добре да ни вземат старата, но запазена ладичка, вместо друга скъпа немска машина за няколко хиляди евро.

Рахал има мания по стари коли от едно време
Рахал има мания по стари коли от едно време

"Цялата тази истерия с промените в НК в закона за управление на МПС цели едно... рязко поскъпване на таратайките. Сега всички, които пият и карат, ще се ориентират към евтини автомОбили за след запой... ако случайно ги гепят, да приберАт ладата, а не БМВ-то.

Заедно с тези спекулации полуливанецът с арабски нюх за търговия рекламира собствената си кокетно ремонтирана "Лада".

"В този ред на мисли - продавам "Лада 1300". На малко км. Разкарвам всичките си стари лади и ще си оставя само "Нисан"-а, споделя актьорът, продуцент и водещ.

Явно Рахал вижда пачки на масата си с този нов бизнес и би жертвал вече не толкова скъпа за него колекция от ретро соцколи.

Ладата е лъсната за фотосесия
Ладата е лъсната за фотосесия

Запознат с пазара приятел на Башар обаче подсеща с коментар, че цената на ладите и трабантите отдавна не е толкова бюджетна и даже поскъпването вече е започнало - търсенето не е от пияни шофьори, а от колекционери като него.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене