Секси брюнетка измества Натали Трифонова

Радиана конкурира Галя Щърбева 

"Момиченцето от новините" ще има свое предаване 

Радиана Божикова - красивата репортерка на Би Ти Ви, започва свое ново предаване по телевизията. То ще е документална поредица, наречена "bTV Разказва".

В медийните среди се говори, че Радиана ще измести предаването на Натали Трифонова "Култ", като русокоската с дългите крака ще остане да води само прогнозата за времето. Близки до медията казват, че това са само спекулации, но все пак има и ще има още размествания в програмната схема.

Младата Божикова ще се конкурира с рубриката на Галя Щърбева "Да хванеш гората" по Нова тв. Радиана е оптимист, че ще се справи, без да има болни амбиции.

Предаването ще бъде в ефир всяка неделя и в него ще се разказва за културни феномени, малцинства, права на жените, равенство между половете, редки традиции и обичаи, човешки истории и каузи от цяла България.

Фактът, че Радиана Божикова получи собствено предаване, означава, че тя се ползва с доверието на медията. Това се случи след 6 международни и 3 български отличия, които тя грабна за документалния си филм "Аз съм Бурнеша. Последните клетвени девици на Албания".

"Българската и световната история крият феноменални тайни и неразказани сюжети, които могат да преобърнат възприятията за света около нас" - казва тя и добавя: "Целта ни е да разкажем автентични човешки истории от всички краища на планетата и да го направим по въздействащ начин".

Освен нея авторският състав на предаването включва операторите Добромир Иванов, Александр Осиченко, Борис Пинтев, все известни имена от малкия екран.

Преди 6 години Радиана започна като стажант-репортер в bTV. След това стана репортер в съботно-неделния сутрешен блок.

Радиана Божикова е сред най-награждаваните журналисти в редакцията на Новините. Филмът й "Аз съм Бурнеша. Последните клетвени девици на Албания" е представян в Швейцария, Италия, Индия, Косово и Албания.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене