Финалисти от "Един за друг" вдигнаха сватба

Сватбата ни бе луда, признават двамата

Габи и Десо от романтичното риалити си казаха "да"

Поредна сватба вдигнаха участници от последния сезон на "Един за друг". Крак за брачните церемонии повлякоха Виктория и Георги. Примерът им бе последват от победителите във формата - Виктория и Явор. А през уикенда заветното "да" си казват и финалистите от романтичното риалити Габриела и Десислав.

Всъщност Десо и любимата му подписват на скромна церемония в началото на месеца. А сега вдигат луда сватба с приятели, както сами признават.

Десо и Габи са заедно от 3 години
Десо и Габи са заедно от 3 години

Двойката се взима официално в родния им град Силистра. Сватбата на Габи и Десо е пълен пакет - има крадене на булка, хора, танци, официална церемония, а накрая всичко приключва със заря в чест на новоизлюпеното семейство.

Още от ранни зори женихът се появява пред дома на бъдещата булка с музиканти. Красивата Габи се показва от прозореца на апартамента, но отказва да слезе. Тогава до Десо изненадващо се появява кран. Младоженецът се качва на него, издига се бавно към заветния прозорец и успява да стигне до любимата си, която вече е склонна да му пристане въпреки първоначалния отказ.

Двойката подписа преди няколко седмици, а през уикенда бе големият купон
Двойката подписа преди няколко седмици, а през уикенда бе големият купон

След открита церемония по-късно гостите се местят в ресторант, където е същинският купон. При разрязването на тортата пък, когато се решава кой ще командва вкъщи, се случва нещо рядко. Парченце от сладкото изделие пада в пазвата на Габи. Десо, без капка свян, вкарва ръката си в дълбокото деколте на булката, бърка и след секунди в ръката му вече е тортата, която изяжда пред смаяния поглед на любимата си.

В края на вечерта пък е голямата изненада за младоженците. Близки и приятели уреждат заря в чест на семейството. Те са заведени на тераса, от която да наблюдават фойерверките, озаряващи небето.

"Пожелавам ни да сбъднем всичките си мечти, а аз знам, че моята най-голяма мечта е сбъдната и е това", споделя развълнуваната булка.

"Тя ли излъга мен, аз ли излъгах нея. Не знам. Едно нещо обаче знам със сигурност. Тепърва животът е пред нас и нямам търпение да го изживея по най-истинския, луд и див начин с теб", пък добавя младоженецът Десо.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене