Алена Вергова още студентка, но с тв рубрика в “Преди обед”

Всички проблеми, които вълнуват младите хора, влизат в новата поредица на “Преди обед” по Би Ти Ви. Дъщерята на актьора Юлиан Вергов - Алена, ще води рубриката “Z поколението”. Тя ще си партнира с Рада Димитрова и ученичката във Френската гимназия София Стринска, както и с още три момчета. В рубриката ще участват младежи от 18 до 25 г., които ще представят всичко, от което се вълнуват съвременните млади хора.

Алена Вергова е поела по пътя на баща си и в момента е студентка в НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов. Тя е на 21 години и вече има опит в киното. Участва във филма “Петя на моята Петя”, който имаше премиера миналата година. Дебютът ѝ е през 2017 г., когато Вергова е едва на 15 години. Тогава се снима в медицинския сериал “Откраднат живот” и влиза в ролята на Алиша.

Журналистът и кинематограф Николай Барулов също ще води нова рубрика в “Преди обед”, която се нарича “Влогър” и в нея ще представя всекидневието и историите както на известни личности, така и на обикновени хора. Сред новите попълнения в предаването е Ванина Цонева, която е специалист в сексуалните и човешките отношения. Затова ще представя авторската си рубрика “Секс/Връзки”.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене