Алекса и Елица от "Игри на волята" работят за бебе!

Алекса и Елица в дома им в Белград

Спортното семейство Алекса Ерски и Елица Янкова работят за бебе. Това сподели самият борец в "Черешката на тортата". 

"Елица и аз имаме една цел. С помощта от Господ, едно бебенце", каза сърбинът.

Победителят от "Игри на волята 4" беше последният участник в предаването тази седмица. Той посрещна останалите в дома си в Белград. 

Пред камерите показа снимки от началото на връзката им с Елица. В дома му се пази и медалът на боркинята от олимпийските игри в Рио. Там тя завоюва бронз. 

"Най-силната ми страна е изяждането на храната", призна Алекса преди да се отправи на пазар с половинката си. 

За welcome drink той поднесе домашна сливова ракия, каймак, различни видове сирена и разядки и домашен хляб. Основното включваше сланина, гурмански плескавици, шишчета и кебапчета. Десертът бе приятно охладена бисквитена торта със специални бисквити, каквито няма никъде другаде освен в Сърбия.

"От скоро съм женен и щом съм женен, няма да готвя сам. Елица, слънце мое, ела насам. Имам една задача за теб", Алекса повика жена си да направи проя. 

Шампионката през цялото време бе в помощ на сърбина. Тя присъства и по време на вечерята, тъй като той не може без нея.

По време на гостуването Филип призна, че скоро също го очаква сватба. Датата е близо и участникът в "Игри на волята" ще влезе в отбора на женените.

За финал не мина и без типичната сръбска музика. Алекса бе поканил свои роднини, които посвириха и попяха. Ерски се включи в песните с пълно гърло. Това разплака дамите в компанията. 

Останалите участници му дадоха 38 точки заради прекрасната вечер в Белград. Все пак остана втори след Михаела, която заслужи 40. Тя получи плакета от шеф Манчев. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене