Башар Рахал в любовен четириъгълник: Преживях катаклизъм!

В любовен четириъгълник се замесва Башар Рахал! Актьорът влиза в капана на Купидон на сцена в новата си постановка "Отблизо", но разкри пред цяла България, че е преживял катаклизъм в личния си живот и в пиесата могат да се открият части именно от преживяното му в личен план.

"Минах през катаклизъм и тази пиеса ме изчегърта до дълбини. Мисля, че всеки, който дойде да гледа пиесата на 16 и 17 септември ще открие моменти, които могат да го раздрусат и разстроят. Професията ни е много шизофренна. Има голям шанс да се влюбиш в човек срещу себе си", призна актьорът в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

"Не е нужно да казваш винаги истината в живота, защото може човекът до теб да не е готов да я чуе. Понякога съм смекчавал или заобикалял истината поради този повод", каза още Рахал.

Актьорът от самото начало на разговора до самия край на интервюто обсипваше гальовно с поредица от комплименти водещата Марина Цекова, която в носителка на титлата "Мис ТВ чар". Башар изглеждаше видимо щастлив и заговори за влюбването на финала.

"Влюбвам се в странни неща. Гледам птички. Но, щом говоря за това, значи съм влюбен. Но да не говоря повече, че ще излезе нова статия за мен, че Башар Рахал е влюбен в птица", каза през смях Рахал, който от 15 септември ще води кино клас в театралния колеж "Любен Гройс".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене