Крива ракета доведе до г-н олигофрен в плуването

Антъни Иванов и Георги Аврамчев във времената, когато сядаха заедно зад една маса. Между тях е треньорът Николай Вакареев, който водеше подготовката на Антъни, преди да замине за САЩ. Снимка: Пресклуб "България"

На пресконференция по повод уникалните успехи на Петър Мицин, за съжаление, бе изстреляна реплика, която предизвика пореден скандал в българското плуване.

Председателят на федерацията Георги Аврамчев, разбираемо, се наложи да отговаря на въпрос относно атаките на национала Антъни Иванов през тази година.

На 5 юли заради уронване на престижна на централата бе сезирана нейната дисциплинарна комисия. До момента тя не се е произнесла.

Иванов получи наказание за 2 г. заради 3 разминавания на местонахождението при внезапни допинг проверки. Санкцията първо бе обжалвана в Спортния арбитражен съд в Лозана, а след потвърждаването ѝ от него в момента с жалба се занимава швейцарски федерален съд в Швейцария.

По различни параграфи Антъни атакува федерацията, а наскоро загатна, че силните резултати на Петър Мицин може да се дължат на употреба на забранени вещества.

“Мицин е преминал 20 допинг проверки и всички са отрицателни. За да се ратифицира световният рекорд за юноши, първо трябва да излезе допинг пробата. Състезателите приемат само витамини.

Антъни прекали - говори срещу съотборниците си, срещу бившия си треньор Вакареев. На крива ракета Космосът ѝ пречи”, коментира Аврамчев. Реакцията на Антъни бе мигновена чрез видео във фейсбук:

“Аврамчев бил казал, че без трите момчета, с които плувах в щафетата на световното, нямало да вляза в програмата за финансиране. Аз не съм в нея. На световното отидох именно заради тези три момчета, за да направим история. И те без мен нямаше да влязат във финала. Защо говориш глупости? Всеки зависи от другия. Говориш глупости и си проветряваш устата, г-н олигофрен.

Много добре знаеш колко си откраднал, много добре знаеш, че носиш часовник за 100 бона и се правиш на баровец. Направо е смешно. През тази година не съм взел една стотинка, въпреки че влязохме във финала на световно. И това вие сте го използвали, за да вземете повече пари. Аз ще се върна. Ще видим на коя крива ракета кой Космос ще ѝ пречи. И дали всъщност ти не си кривата ракета.”

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене