Пред 20 хил. души Графа направи концерт на световно ниво

ВЛАДИ АМПОВ-ГРАФА
СНИМКА:Eli Deli

Влади Ампов-Графа обеща да направи концерт на световно ниво и това се случи. 20 хиляди зрители на всякаква възраст, включително 4-5-годишни деца присъстваха на събитие, каквото у нас досега са правили само големи западни звезди. Графа реализира няколко неща за първи път. Той е първият български поп изпълнител, който направи огромната крачка да организира концерт на стадион "Васил Левски". Той е първият, който излезе на толкова впечатляваща сцена, създадена само и единствено за неговото събитие. Подобни сцени с такива екрани, мултимедия, светлинно шоу и перфектна хореография, сме виждали единствено на гостуванията на световни изпълнители. Нещо повече, такива сцени се правят за дълги турнета. А Графа я създаде само за едно шоу, за съжаление. Концертът наистина си заслужава да бъде видян от още публика. 

За да се захванеш с толкова голяма продукция, се иска голям кураж, а за да го реализираш по начина, по който си обещал, е нужен безкомпромисен професионализъм. Концертът, който публиката имаше щастието да види, доказа без абсолютно никакви забележки, че Графа не само притежава и двете, но и ще остане като голямо име в българската музика.

 За подгряването на публиката преди началото на концерта се погрижиха DJ Burlak & DiMO BG, след тях излязоха и Junior Band.

„Слънце в очите ти“ и „Ти грееш“ бяха първите изпълнения на Влади Ампов-Графа, качвайки се на сцената. Разбира се, публиката пя заедно с него всичките му песни, превърнали го в любимец на всички поколения. А до него със също толкова перфектно представяне бяха музикантите и беквокалистките.

Една от изненадите бе появата на Димитър Бербатов и децата от фондацията му, за която бяха дарени по пет лева от всеки закупен билет. Той поздрави публиката, дошла на неговия терен и представи 16-годишният пианист Ивайло Василев, който заедно с Графа изпълниха песента „Никой“. 

Танцьорите от RiO Crew също бяха бурно аплодирани от публиката за своите изпълнения. А в детската група на формацията бе дъщерята на Графа - Никол. Хлапетата танцуваха по време на песента "Дим да ме няма". Специални гости бяха Тино, Мария Илиева, Веско Ешкенази и Михаела Филева.

По време на концерта Графа направи изненада на съпругата си Мария, с което просълзи не само нея, но и зрителите. Охраната я изведе на сцената, без тя изобщо да знае какво я очаква и 20 хиляди души чуха колко я обича Графа и че й е безкрайно благодарен за подкрепата и 17-годишната им любов.  

Още два пъти Графа напълни очите на много хора със сълзи, изпълнявайки песни, посветени на родителите му. Представяйки "Утеха", която е написал за баща си Кирил Ампов, той каза на феновете, че не бива да пропускат да показват на родителите си колко ги обичат и да ценят всеки миг с тях. А „Последната песен“, която е посветена на майка му Тони Ампова, беше и последната от сетлиста на концерта. Финалът бе даден с впечатляваща заря и дългите скандирания на публиката, след които Графа излезе отново, този път с „Мистерията на българските гласове“, за да представят заедно една от най-вълнуващите му песни - „Вековна гора“. 

СНИМКА: НЕЛИ КУРТЕВА
СНИМКА: НЕЛИ КУРТЕВА
СНИМКА: НЕЛИ КУРТЕВА
СНИМКА: НЕЛИ КУРТЕВА
СНИМКА:Eli Deli
СНИМКА:Eli Deli
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене