Конър Макгрегър: Ще видим дали в бъдеще мога да се изправя срещу български боец

Конър Макгрегър СНИМКА: Инстаграм

"Ще видим дали за в бъдеще мога да се изправя срещу български боец", това каза бившият шампион в UFC Конър Макгрегър, който е гост в страната ни. 

Макгрегър се изрази ласкаво за българската бойна сцена, като я отличи високо.

Ирландецът зае своето място на трибуните в столичната зала "Арена София", където да се наслади на битките от MAX FIGHT 56.

"Нека видим талантите днес. Развълнуван съм. Бойните изкуства в България се разрастват. Има силни бойци. България е силна нация. Моите мениджъри винаги търсят следващите обещаващи таланти. Ще се насладим на шоуто. Надявам се присъствието ми тук да популяризира българската бойна сцена. Очаквам интересни битки", сподели той пред БНТ.

Тази вечер основната програма се състои от осем мача. Срещите ще бъдат по правилата на ММА, К1, муай-тай. Последните два мача за вечерта са по правилата на бокса. Йосиф Панов - Пепелянката ще се опита да победи французина Санди Месуд в битка от полусредна категория за титлата на UBO. Победителят в битката за световния пояс ще бъде награден лично от Конър Макгрегър.

Преди основния мач на ринга ще видим и друг българин - непобедения досега Борислав Велев - Рой срещу никарагуеца Пабло Мендоса. В картата с битки за вечерта са включени още над 15 двубоя.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене