Босът Макмеън аут от кеча заради обвинения за брутален секс и насилие

В шоуто “Кечмания” Тръмп обръсва главата на Винс Макмеън в ефир.

Въпреки че създаде Вселената на кеча преди 40 години, тези дни Винс Макмеън бе принуден да подаде оставка като изпълнителен председател на компанията майка на Световната федерация (WWE), след като бе обвинен в брутално сексуално насилие, трафик и физическо насилие.

"Пирон в ковчега" на дългогодишната му кариера се оказаха думите в съда на бившата служителка на организацията Джанел Грант. Макар че Макмеън първоначално отхвърли твърденията й, заплашвайки, че ще я съди, той напусна поста заради "уважение към вселената на WWE". 

Подозренията са, че това е станало под натиска на останалите членове на ръководството, тъй като наскоро бяха договорени супердоходоносни партньорства. Дуейн Джонсън-Скалата бе привлечен в борда на компанията майка на федерацията с 30 млн. долара в акции, за да популяризира всичко свързано със спорта. 

Дуейн Джонсън - Скалата
Дуейн Джонсън - Скалата
Заедно с това наскоро се разбра и за перспективен контракт с Netflix. На този фон скандалът с Макмеън се оказа истински пожар, заплашващ да унищожи усилията на останалите. 

 Според медии в САЩ легендарният бос бил изпратил много споразумения на пострадали жени, но от делото, заведено от Грант се разбрало за "мащаба на бедствието". В своя иск тя твърди, че е получила оферта за работа в централата и повишения в замяна на секс. 

Както и че Макмеън е "продавал" на други мъж във и извън компанията жената. По думите й тя била жертва на действия с „изключителна жестокост и унижение". 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене