Тейлър Суифт написа песен за гаджето си преди "Супербоул"

Травис Келси  награби Тейлър Суифт веднага след като се  класира  на финала  на лигата по американски футбол.

Финалът в Лас Вегас се превръща в приказка за "Господин Незначителен" и големите баровци от "Канзас Сити Чийфс"

Звездата на "Канзас Сити Чийфс" Травис Келси се сдоби с песен точно за финала на американския футбол "Супербоул". В него ще се срещне със "Сан Франциско 49".

Както всяко едно гадже на суперзвездата Тейлър Суифт, той получи своята песен. "Понякога смятам, че си нереален. След това се събуждам и ти си до мен. Нереално е. Благодаря ти, че те има", се казва в текста, написан от самата Суифт.

Двамата се награбиха в центъра на терена в Балтимор, след като "Чийфс" победи със 17:10 местния "Рейвънс" и се класира за финала. Тимът на Келси постига това за четвърти път в последните 5 години, което е нечувано.

Още в първата част за кеф на Суифт нейната изгора влезе и в историята на американския футбол. След като хвана втори пас от Патрик Махоумс, той стана играчът с най-много успешни поемания в плейофите, като измести от първото място легендата Джери Райс. Травис отбеляза и един тъчдаун за отбора си.

Брок Пърди се кефи, след като класира отбора си на финала за титлата в американския футбол в Лас Вегас. Там ще срещне Патрик Махоумс и Травис Келси. 

СНИМКА: РОЙТЕРС
Брок Пърди се кефи, след като класира отбора си на финала за титлата в американския футбол в Лас Вегас. Там ще срещне Патрик Махоумс и Травис Келси. СНИМКА: РОЙТЕРС

Реално "Чийфс" спечели мача си със защита. През второто полувреме те допуснаха само 3 точки, без да отбележат нито една. Напълно бе обезличен куотърбекът Ламар Джексън, който със сигурност ще спечели приза за най-добър играч в лигата.

Джексън направи истинско шоу през първата част, когато успя да хване топката след собствен пас и пробяга с нея над 30 ярда. След това затъна през второто полувреме.

Класирането на "Чийфс" на финала обаче доведе до сериозен проблем за Тейлър Суифт. Точно преди мача в Лас Вегас на 11 февруари (1,30 часа българско време на 12 февруари) тя има концерт в Токио като част от нейното турне "Ера". След това взема самолета и тръгва за САЩ, за да гледа любимия. До момента тя не е пропуснала нито един двубой от плейофите.

"Канзас Сити Чийфс" въобще не трябваше да стига до финал, след като бе под номер 3 в ранглистата. "Балтимор Рейвънс" бе под номер 1, но преклони глава.

Финалът в Лас Вегас вече се превръща в едно от събитията на века в американския футбол.

От едната страна е бляскавият тим на "Канзас Сити Чийфс". Заплатата на неговия куотърбек Патрик Махоумс е 56,85 милиона долара. Той е един от най-скъпоплатените спортисти отвъд океана въобще.

И от другата е колегата му Брок Пърди, който ще води "Сан Франциско 49". Той изведе тима си до пълен обрат в мача срещу "Детройт Лайънс", след като губеше със 7:21. В крайна сметка резултатът бе 34:31 в полза на 49-ките.

Пърди е "Господин Незначителен". Тази титла получава всеки един играч, който е избран последен в драфта на младите играчи. Независимо от спорта.

Пърди нашумя през миналия сезон, когато трябваше да поеме нападението на отбора след контузии на първите двама куотърбекове и се справи доста добре, като почти го класира на финала.

Този сезон въобще не трябваше да е титуляр. Ръководството на "Сан Франциско 49" направи и невъзможното да накара Том Брейди да се върне на терена и да поеме тима. Легендата на "Ню Инглънд Пейтриътс" и "Тампа Бей Бъканийрс" обаче бе категоричен, че е изиграл последния си мач.

Дори са били проведени разговори с Пърди, който бил готов да остане резерва. След като Брейди отказа, той изведе отбора до най-добрия му сезон през последните години.

Заплатата на Брок е само 860 000 долара, което е несравнимо с тази на Патрик Махоумс. Той все още изпълнява първия си договор, който е с много неизгодни условия.

Очаква се мачът на финала да постави нов рекорд за гледаемост заради участието и на рапъра Ушер. Като се добави към това и присъствието на Тейлър Суифт, и става невероятно шоу.

Вече са готови и рекламите за събитието, като тази година 30 секунди вече струват над 6 милиона долара. В едната от тях ще участва и Лионел Меси, който е привлечен в реклама на бирата "Микелоб". Самото присъствие на Меси в САЩ капитализира стойността на "Интер Маями" на над 1 милиард долара, което е нещо невероятно за отбор по европейски футбол.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене