Милена Шаркова разкри в "Черешката на тортата": Обикаляме света от 7 г. с моята половинка

От 7 години, откакто са заедно, Милена Шаркова обикаля райски кътчета по цялото земно кълбо със своята половинка. Това разкри вдовицата на убития при специализирана акция в Любимец командос Емил Шарков в "Черешката на тортата" пред своите гости, които я наградиха в края на епизода с пълен актив от 40 точки за богатото и вкусно меню.

Както "България Днес" писа, след ужасяващата семейна трагедия Милена откри любовта в лицето на Лъчезар Петров - основател на сочената за най-голяма компания за почистване в България. Двамата са заедно от 2017 г. и вече седма година са неразделни и обикалят света заедно.

След като пътуваха до Холандия и до мечтани зимни курорти в Европа, Милена и Лъчезар се впуснаха в любовно приключение в Мексико. Двамата посетиха най-известните забележителности в курортната държава. Те не пропуснаха да видят отблизо Чичен Ица - политическия и културен център на маите, както и "Кладенецът на смъртта", в който е живял Юм Чаак - богът на дъжда и влагата.

„Повтаряли сме пътува единствено до Доминикана, където е изключително приятно и красиво. Там ни беше първата почивка. И така веече 7 години обикаляме с моята половинка", разказа на по чаша вино на фона на отрупаната трапеза носителката на титлата „Мисис България 2008".

Тя сподели и за дейността на нейната фондация, създадена в памет на деца на починали при изпълнение на служебния си дълг служители на реда. „Те трябва да са адаптирани към живота много повече, отколкото техните връстници. След нещастието трябва да продължат напред и защо не да помагат на други в нужда", посочи Шаркова пред своята компания в предаването.

Амбициозното меню, което Милена подготви, включи: салата редена на шайби от домати, домашен каймак и гриловани тиквички, домашно приготвена погача със сирене и ядки, както и няколко вида разядки, а предястието беше паниран карфиол. Основното, заложено в концепцията на домакинята, бяха патешки бутчета, а десертът - брауни с кайсии и сушени сливи, напоени с отлежал ром.

В подготовката на ястията й помогна нейната дъщеря Теа.

"Много съм пунктуална и обичам да влизам в детайли. С Теа сме много различни, защото тя е артистична", разказа Милена, която остава сред фаворитите за спечелване на седмичната награда на „Черешката на тортата".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене