Братът на гаджето на Тейлър Суифт сложи край на кариерата си в US футбола

Травис (вляво) и Джейсън се поздравяват след мач.

Братът на Травис Келси, гаджето на Тейлър Суифт - Джейсън обяви края на кариерата си в американския футбол. Той изкара 13 сезона от "Филаделфия Ийгълс" и е смятан за един от най-добрите в историята на позицията център. Това е човекът, който подава през краката си топката на куотърбека и след това трябва да го опази.

Слухът, че той се отказва, се появи след отпадането на тима му от плейофите. Джейсън обаче се отдаде на подкрепата на брат си, като гледа всички негови мачове в ложата до Тейлър Суифт.

Джейсън Келси бе избран чак под номер 161 в драфта, което означава, че никой не го виждаше като суперзвезда. По ирония на съдбата треньорът, който го хареса бе Анди Рийд, който превърна и брат му в икона на "Канзас Сити Чийфс" и два пъти победител в "Супербоул".

За кариерата си обаче той стана носител на "Супербоул" през 2017 г., когато "Ийгълс" надиграха "Ню Иглънд Пейтриътс" на Том Брейди и загуби един финал от брат си. 6 пъти влезе в идеалния отбор на лигата (2017–2019, 2021–2023), 7 пъти игра в мача на звездите Про Боул (2014, 2016, 2019–2023).

Джейсън обяви решението си пред цялото си семейство, което присъства на пресконференцията. Брат му Травис пристигна от Сингапур, където бе на концерт на любимата си. Двамата с Джейсън имат най-гледания подкаст в САЩ "Нови висини".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
По-малко месо, по-малко сърдечни болести
Лиъм Пейн от One Direction загина
Демакиаж за чувствителна кожа
Жена, изнасилена от Пи Диди: Заплаши да нареже лицето ми с нож. Той е замесен в убийството на Тупак

Напишете дума/думи за търсене