Кевин Джонас претърпя операция за отстраняване на рак на кожата (Видео)

Кевин Джонас претърпя операция за отстраняване на рак на кожата
Кадър: Youtube

Музикантът от популярната група Jonas Brothers Кевин Джонас разкри, че е претърпял операция за отстраняване на рак на кожата на лицето си.

По-рано през седмицата 36-годишният изпълнител публикува снимки в своя Инстаграм профил, под които даде актуална информация за здравословното си състояние.

"Днес ми отстраниха базалноклетъчен карцином от главата. Да, това е истински малък рак на кожата, който е започнал да расте. И сега трябва да се подложа на операция, за да го премахна, така че започваме", гласи текстът му.

Той успокои аудиторията си, че е въпрос на време да се излекува и веднага след процедурата се прибира у дома, пише Дир.бг.

Освен това допълни, че му предстои да прекара повече време с дъщеря си и съпругата си. Кевин не пропусна да призове и феновете си да си правят чести профилактични прегледи. "Не забравяйте да проверите бенките си."

Операцията му се случва съвсем скоро след като групата отложи световното си турне. На този етап Ник Джонас продължава снимките за предстоящата музикална комедия Power Ballad, в която ще вземе участие, а Джо се е фокусирал върху новата си приятелка, актрисата Лайла Абдала, с която бе забелязан наскоро, съобщава Daily Mail.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
По-малко месо, по-малко сърдечни болести
Лиъм Пейн от One Direction загина
Демакиаж за чувствителна кожа
Жена, изнасилена от Пи Диди: Заплаши да нареже лицето ми с нож. Той е замесен в убийството на Тупак

Напишете дума/думи за търсене