Megadeth готвят епично шоу в София, днес билетите са с 10% отстъпка

Megadeth на сцената

Megadeth се завръщат в България за концерт на столичния колодрум в Борисовата градина в събота вечер, а лидерът на бандата Дейв Мъстейн направи специално обръщение към българските фенове.
"Нямаме търпение да свирим отново за нас на 15 юни", казва китаристът и вокалист, който започва кариерата си в началото на 80-те с Metallica, а след това превзема света с Megadeth.

Само днес почитателите на бандата могат да купят билети с 10% отстъпка с Mastercard на www.ticketstation.bg, както и 20% по-ниска цена за шоуто на The Smile, което ще е на същото място на 18 юни.
В събота вечерта вратите на колодрума отварят в 19 ч., когато излиза първата банда - българите "Цироза". От 20 ч. на сцената ще свирят гърците Suicidal Angels, които са едно то големите имена на европейската траш сцена. Титаните от Megadeth ще превземат голямата сцена в 21,30 ч.

"Шоуто на Megadeth е с голям продукционен екип и сложна логистика. Горещо молим най-запалените фенове на бандата да заповядат най-рано в 17:30 ч, за да избегнем затруднения при изграждането на сценичните елементи. Молим да следвате указанията на екипа на място, за да избегнем струпванията", съобщават организаторите от Фест Тийм. Те препоръчват на хората да пристигнат с градския транспорт, защото паркирането в Борисова градина е забранено. Може да се използва буферния паркинг на метростанция "Васил Левски".

Дейв Мъстейн и компания пристигат у нас от Атина, където свирят днес. След това заминават за Европа, където повечето от концертите им са разпродадени. Турнето е Crush The World Tour. Megadeth издадоха 16-ия си студиен албум през 2022 г. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене