Памела Андерсън разкри причината да се откаже от грима

Памела Андерсън без грим
Кадър;  Youtube

Иконата от "Спасители на плажа" Памела Андерсън, която отдавна е известна с поразителната си красота и екстравагантен блясък, разкрива, че в по-късен етап от живота си е възприела суров и естествен чар.

През 90-те години на миналия век Памела беше синоним на грим с висока степен на покритие, мигли, тъмна очна линия и прекалено подчертани устни.

Звездата отпразнува 57-ия си рожден ден на 1 юли и продължава тенденцията да залага на по-семпла визия, което е доста голямо отклонение от предишния ѝ образ.

Решението да се откаже от грима е породено от затрогващия момент, когато нейната гримьорка и скъпа приятелка Алексис Вогел е диагностицирана с рак на гърдата и трагично умира. Загубата води до решението на Памела да не наема друг гримьор и да се откаже изцяло от грима.

Памела разкри пред Elle за това решение, заявявайки: "Тя беше най-добрата. И оттогава просто почувствах, че без Алексис просто е по-добре за мен е да не нося грим".

Звездата откровено разказва, че новият ѝ подход е бил "освобождаващ, забавен и малко бунтарски".

Тя продължи: "Забелязах, че всички тези хора са с много грим, а аз просто искам да вървя срещу течението."

По-нататък тя допълни: "Мисля, че всички започваме да изглеждаме малко смешно, когато остаряваме. И аз сякаш се смея на себе си, когато се погледна в огледалото. Казвам си: "Уау, това наистина е... какво се случва с мен?"

Памела сподели пред списанието, че е приела напълно остаряването и наистина се чувства добре по отношение на външния си вид.

Памела разказа повече в интервю за Allure миналата година, където сподели как отказът от тежкия грим ѝ е дал усещане за свобода. Тя призна, че промяната я е накарала да се замисли по-дълбоко за живота и целта си и я е мотивирала да се свърже с другите и да помисли как може да им помогне.

Тя каза: "Винаги съм имала чувството, че в мен има едно малко чудовище, което трябва да изкарам навън, да споделя. Опитвах се и започнах да се чувствам най-близо до него, а то отлюспва всичко и се опитва да си спомни какви са първоначалните ми мисли. Не става дума само за грима, за свалянето на маската, а за това защо съм тук, каква е целта ми, защо резонирам с хората, мога ли да помогна по някакъв начин? ", пише Вести.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене