Подкаст: Нейно Величество Оля Малинова с шеги в “Преди обед” казва важни неща

Оля Малинова и Анатолий Попов в студиото на “24 часа от живота”
 
СНИМКА: ГЕОРГИ КЮРПАНОВ

Баба е първото колоратурно сопрано в България, дядо - корабен инженер. Това семейство е късметът на варненката Оля Малинова - новата водеща на "Преди обед" по Би Ти Ви.

"Баба и дядо за времето си бяха видели доста от живота и света и ме отглеждаха с много любов, докато родителите ми работеха", разказва първият гост в сезон 10 на подкаста "24 часа от живота".

Хобито на баба било да шие и правела рокли на принцеси. "Отнякъде бях намерила едно мильо (покривка, плетена на една кука - б.а.), което слагах на главата и ходех с пластмасово ветрило и принцеска рокля. Дядо, който много ме обичаше, се обръщаше към мен с "Ваше Величество, искате ли сандвич" или "Ваше Величество, време е за спане". Когато човек е отраснал по този начин, е трудно после да свикне с нормалния живот", разказва с хумор и усмивка тв водещата.

Точно чрез смешните истории едно от обичаните лица на стендъп комедията казва сериозни неща. От малкия балон на този театрален формат, тя влиза в големия на телевизията, за да чуят повече хора това, което тя има да им каже.

Как бърнаут преобръща живота на Оля Малинова в един забавен разговор в подкаста "24 часа от живота" в сайта на "24 часа" и във всичките ни подкаст платформи. Ще ни откриете като "24 часа podcast".

Това написа Оля Малинова в книгата на подкаста.
Това написа Оля Малинова в книгата на подкаста.

  • Ключови думи:
Венсан Касел ще става татко за четвърти път
Съдят Майли Сайръс за плагиатство
Ако се чувствате самотни във връзката
Защо на някои хора им е трудно да кажат „Обичам те“?
Какво е възмущавало Лили Иванова и Бадема в СССР?

Напишете дума/думи за търсене