Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

На 18 септември, в 5:34 часа, ще се събудим в прегръдката на пълнолунието в знак Риби, придружено с частично лунно затъмнение, случващо се на 25 градуса в знака.

Това затъмнение може да се наблюдава от Европа, Африка, Атлантическия океан, Северна и Южна Америка. Лунното затъмнение ще е достъпно за наблюдение от територията на България до залеза на Луната.

Година след година, ден след ден, стъпка след стъпка, животът ни красиво тече като филм пред големия екран и ни променя. Променяме се взаимно с него, като партньори в отборна игра, в която се разбираме, допълваме, учим и растем. Някъде като актьори, някога като сценаристи и често като зрители сме тук и сега, част и основа в личния ни процес на развитие и сбъдване. Предстои ни отново да влезем в големия киносалон, да се настаним удобно на комфортното си кресло и да пуснем филма на живота си.

Пълнолунието е процес, в който двете небесни тела Луна и Слънце са в опозиция. Тогава започва искрен, смислен и градивен разговор между тях. Сега това се случва в компанията на кармичните възли, които вадят кармични програми, които е време да се осъществят. Това са избори на душата ни, които тя има нужда да преживее, усвои и натрупа като опит.

Първо бъдете зрители, като се опитате да напуснете ситуациите в които живота ви поставя и само наблюдавайте, без изводи и разсъждения. Вижте себе си. Какво избирате? С кого общувате? Какви планове имате? Какво ви радва и натъжава?

После бъдете сценаристи и актьори и поемете отговорността да играете живота си с душа и сърце. Не по навик, а с причина и защото така трябва. Правете своите съзнателни избори. Бъдете там, където искате, и тези, които искате.

Това пълнолуние се случва по оста Риби – Дева, която ще осмисли темите, свързани с емоционалния ни свят, интуиция, вярвания и реалните практични теми на Девата.

Слънцето в Дева е готово да издигне в приоритет всяко задължение, поет ангажимент, поставена задача и дълг. Според него животът е добре организирана машина, а ние сме важна и незаменима част от нея. Длъжни сме да бъдем верни на казаната дума и поет ангажимент. Като малки дечица се учим на отговорност, старание и послушание.

Всъщност животът се променя и нашите приоритети и търсения с него. Идва момент, в който с дълбока въздишка осъзнаваме, че сме постигнали много материални успехи, но сме загубили нишката към щастието на душата си.

Сега Луната в знак Риби е в обятията на мълчаливия, но излъчващ спокойствие Нептун. Нощното светило изразява нашите чувства, емоции, преживявания, копнежи и мечти. Тя очаква да намалим скоростта си, да притихнем, да се свържем с душата си и да извадим в съзнанието си всичко, което ни радва, зарежда и кара да се усмихваме.

Няма нужда да чакате поредния коледен бонус, евентуално увеличение на заплатата и празник, за да си купите подарък. Не сте длъжни да готвите всяка неделя, да бъдете винаги перфектни и да бъдете в синхрон с очакванията на другите. Не правете компромиси с онова, което ви радва и осмисля.

Това пълнолуние идва, за да ни помогне да обмислим темите, свързани с житейското „трябва" и нашето лично „искам". Не правете компромиси с желанието си да бъдете щастливи, защото щастието е избор и той е само наш.

Нека тези дни помислим за нашия вътрешен свят, с всичките му истински желания за мир, спокойствие и топлина.

Затъмнението има способността да трансформира нагласи и гледни точки. То може да затвори завинаги стари форми на живот, възприятия и навици. Това, което изберете да приключите в дните около пълнолунието, ще напусне живота ви и повече няма да може да го върнете обратно.

Дните около събитието са подходящи за енергийни практики за заземяване и изчистване на родови програми. Изчистете дома и работното си място. Подходяща е работата с ароматни масла, билки, медитация, йога, масажи и спа процедури. Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма в следващите 14 дни.

Събитието ще се усети най-много от родените на 16-и, 17-и, 18-и и 19 март, юни, септември и декември. Те имат кармична възможност да направят ключови промени в живота си. Съветвам ги да не действат прибързано и добре да обмислят изборите си, защото те няма да има възможност да бъдат поправени.

Успех на всички,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рокфелер, нацистите и илюминатите - замесени в най-налудничавите конспирации в света
Камелия: Бях готова да пея на Новак Джокович без хонорар
Арнолд Шварценегер получи почетна докторска титла
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия

Напишете дума/думи за търсене