Камелия: Бях готова да пея на Новак Джокович без хонорар

Певицата Камелия СНИМКА: Инстаграм/kamelia_official

Бях готова да пея на Новак Джокович без хонорар. Това обяви Камелия след вчерашния мач и полемиките около песента "Луда по тебе", която сърбинът поиска да слуша.

"Просто да му донеса радост беше. Той можеше да хареса песен на мой колега, аз имах възможност да го поздравя лично, но и от всички българи. Поздравът си е от всички българи. Аз го разглеждам така", каза Камелия.

"Ами да кажа предистория. По този казус работим от около месец за тази изненада. Идеята беше да е в залата, но се осуети. Не успях да съм в залата. Впоследствие разбрах, че Ноле е пожелал да го зарадват. Изненадах се, че не бяха подготвени. Българите не бяха подготвени. Няколко години се знае. В мен се зароди въпросът дали наистина диджей Мартен не беше подготвен или не му се разреши", заяви тя.

"Повечето хора са останали с усещането, че ще се появя в залата. С Олег – председател на снукър федерацията, идеята беше да зарадваме госта. Идеята беше да съм там. Осуетиха се плановете. Наистина хората очакваха да чуят песента, по молба на Ноле – за 30, за 20, за 10 секунди. Огорчението остана. Можеше да е хубав момент за всички", обясни певицата.

"Много хора и днес ми пишат „Толкова ли не успяха да го зарадват". Това ни липсва – да бъдем заедно, да има емпатия. Независимо дали музиката се харесва. Пожела я човекът и не я пуснаха, това е", продължи Камелия. „Той е веган, все едно да му сложиш телешко", сравни ситуацията Камелия.

"Самият отказ на Мартен ме изненада. Мислех, че е заигравка. Мачът беше направен за публиката, да се забавляват, шоу, представление. Мислех, че ще я пуснат, но не се случи. В България винаги сме се движели в крайности. Над 12 000 души с трепет чакаха, пред екраните също. Остана горчивина. Не ни показа задружни. Показа дребнавост и разделение. Мисля, че не ни е нужно. Ако не говорим за него, няма да бъде изкоренено", каза още тя пред darik.

Камелия уточни, че текстът на песента е на Надежда Захариева.

Социалните мрежи продължават да врят от реакции след благотворителния звезден мач между Ноле и българския №1 Григор Димитров в "Арена София" във вторник вечер.

Един от най-чаканите мачове в България между Новак Джокович и Григор Димитров доби още по-голяма популярност след края си, когато спор в социалните мрежи се разрази относно песента "Луда по тебе" на родната ни фолк певица Камелия.

В еуфорията след мача Джокович поиска от диджея да пусне популярната песен, която по-рано в клип в социалните мрежи тенисистът показа, че му е любима. Диджеят Мартен Роберто обаче не откликна на молбата му.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чънду: столица на пикантната храна и дом на китайските панди
Ето петте основни фактора за дълголетието
Рокфелер, нацистите и илюминатите - замесени в най-налудничавите конспирации в света
Арнолд Шварценегер получи почетна докторска титла
И прабабата на Камила била любовница на крал

Напишете дума/думи за търсене