Деми Мур за болестта на Брус Уилис: Възприемам го такъв, какъвто е

Брус Уилис и Деми Мур КАДЪР: Туитър/@ZonaFrancaMX

Този уикенд Деми Мур участва във фестивал в американския град Хамстънс. На него тя получи награда за филмовата си кариера. След това е участвала в конференция, в която е станало дума за състоянието на Брус Уилис, който страда от деменция.Тя обяснила, че взаимоотношенията им с него са нормални. Не правят асоциации с миналото, не проклинат съдбата. Възприема го такъв, какъвто е.

Мур и Уилис, които бяха женени от 1987 до 2000 г., и имат три дъщери – Ръмър, Скаут и Талула. След развода бившата двойка остана близка. Мур присъства на сватбата на Уилис през 2009 г., когато той се ожени за втората си съпруга - Ема Хеминг Уилис, пише NOVA.

Обичаната звезда от „Умирай трудно" излиза рядко. Преди две години и половина семейството на Брус Уилис потвърди, че той се е оттеглил от актьорството, тъй като страда от афазия - придобито увреждане на говора, което може да засегне всеки и да доведе до пълна загуба на всички езикови способности.

Актьорът страда и фронтотемпорална деменция. Според източници, цитирани от американските медии, болестта му е напреднала много, а семейството на Брус Уилис е изключително загрижено, че има малко време с него и се опитва да му осигури безопасност и комфорт.

Семейството на Брус Уилис не знае дали той ще успее да отпразнува 70-ия си рожден ден.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вики Терзийска отглежда салвия и розмарин в дома си
Христо Пъдев: Няма подготовка за това да си баща
НЛО над България? (Снимки)
Гала, бабата на Лора: Огромно щастие, а тежи само 2,920! (Обзор)
Димитър Бербатов по ханбок в Сеул (Снимки)

Напишете дума/думи за търсене