Димитър Бербатов по ханбок в Сеул (Снимки)

Рио Фърдинанд и Димитър Бербатов, облечени в традиционни южнокорейски мъжки носии, се смеят, след като показват на приятеля си Патрис Евра, че за него за избрали женски ханбок.

С Рио Фърдинанд бъзикат друг известен приятел - Патрис Евра, избраха му женска дреха

Когато пет звезди на "Манчестър Юнайтед" и добри приятели се съберат в Южна Корея и домакинът иска да въведе дружките си в местните традиции... Димитър Бербатов се оказва облечен в ханбок.

Първият българин, шампион и голмайстор на Англия, дефилира в червено-бяла носия в Сеул. Със същите, но в различни цветове се появяват и други големи играчи на световния футбол и "Юнайтед" - Рио Фърдинанд, Неманя Видич, Едвин ван дер Саар и домакинът Джи Сунг Парк.

Неманя Видич, Едвин ван дер Саар, Димитър Бербатов, Джи Сунг Парк и Рио Фърдинанд
Неманя Видич, Едвин ван дер Саар, Димитър Бербатов, Джи Сунг Парк и Рио Фърдинанд

"Когато Джи ни заведе на шопинг в Сеул", написа Рио Фърдинанд и сподели атрактивните снимки. Той и Бербатов замесеха и друг техен голям приятел от "Манчестър Юнайтед" - шегаджията Патрис Евра. "Патрис, взехме и за теб", написа Рио с препратка към снимка, на която двама с Берба се смеят от сърце, докато държат избора...всъщност женски вариант на дрехата. 

Ханбок е традиционна носия в Южна Корея. Представлява облекло с прост дизайн, често израцотван от естествени тъкани. Носи се по време на фестивали и официални празници. Мъжкият е от една част, а женският - от две (горна и долна).

Едвин ван дер Саар, Рио Фърдинанд, Димитър Бербатов, Неманя Видич и Джи Сунг Парк
Едвин ван дер Саар, Рио Фърдинанд, Димитър Бербатов, Неманя Видич и Джи Сунг Парк

Обличайки се по този начин за фотосесията, звездите популяризират и южнокорейските традиции. Посланиците на "Манчестър Юнайтед" се събраха за поредна инициатива, този пък на гости в родината на Джи Сунг Парк.

Димитър Бербатов дефилира в магазина в Сеул с новата си дреха.
Димитър Бербатов дефилира в магазина в Сеул с новата си дреха.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вики Терзийска отглежда салвия и розмарин в дома си
Христо Пъдев: Няма подготовка за това да си баща
НЛО над България? (Снимки)
Гала, бабата на Лора: Огромно щастие, а тежи само 2,920! (Обзор)
Гала стана баба, дъщеря й роди момиченце

Напишете дума/думи за търсене