Христо Пъдев: Няма подготовка за това да си баща

Няма подготовка за това да си баща. Това заяви актьорът Христо Пъдев пред bTV. По думите му той е израснал в голямо семейство, с 2 по-големи сестри, но въпреки това не е бил подготвен за това да има собствени деца. 

"Пълен парадокс беше при мен, защото завърших математическа гимназия. Родителите ми ме питаха в края на 12 клас какво ще правим. Аз знаех само, че искам да отида в Студентски град", обясни той за кариерата си като актьор.

"Приеха ме в Пловдив, почнах да уча информатика, но се оказа, че не съм такъв човек - компютърът мога само да си го пусна. Учих една година, но след това си казах "не", допълва той и обяснява, че се е отказал.

По думите му тогава много е харесвал народни танци, отишъл на уроци, но се е отказал и от тях. 

"Научих се, че всяко нещо си има своето време и място", коментира той. 

"Свиря на акордеон, но се научих насила", споделя актьорът. "Именно, защото исках да водя групата от коледарите и затова научих няколко песни".

"Моят син Петър напоследък е объркан актьор ли съм, или шофьор", казва той. "Яна все още не задава въпроси, но съм подготвен. Така си мисля, но може би ще се окаже, че не съм, както си мислех за бащинството", допълва той. 

"Искам да ги предпазя от това да станат инертни хора, да се подчиняват на обстоятелствата. Ще ми се някой ден те да умеят да подчиняват обстоятелствата, а не обратното. И да са хора, които са умни, с позиция, да четат книги", сподели актьорът. 

Актьорът Христо Пъдев със семейството му Кадър: bTV
Актьорът Христо Пъдев със семейството му Кадър: bTV

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вики Терзийска отглежда салвия и розмарин в дома си
НЛО над България? (Снимки)
Гала, бабата на Лора: Огромно щастие, а тежи само 2,920! (Обзор)
Димитър Бербатов по ханбок в Сеул (Снимки)
Гала стана баба, дъщеря й роди момиченце

Напишете дума/думи за търсене