В книгата си "Свят без рак" американският автор Едуард Грифин описва истината за лечебните свойства на витамин В17, наричан още - лаетрил или амигдалин. Това вещество убива бързо раковите клетки.
Авторът дава сведения за успешно излекувани пациенти болни от рак и научни обяснения за неговото действие и задава въпроса защо не е приет от ортодоксалната медицина за прилагане в борбата с коварната болест. В началото на неговото откриване са излекувани много хора в клиниките преди да го забранят от фармацевтичните компании. Още след края на втората световна война д-р Макс Герсон е лекувал пациенти успешно с него като го включил в своят метод за лечение на рака.
Витамин В17 се намира в плодовите костилки и най-много в кайсиевите, в бадемите, вишните, прасковите, сливите, ябълковите семки, соргото, просото, лененото семе, лещата, някои бобови култури, гроздето, в някои билки. Нашите прародители не са боледували от тази коварна болест, защото са се хранили със сушени плодове, натурален хляб и даже хляб от просо. По този начин те са поемали нужните витамини в това число и амигдалина.
Коментари (0)
Вашият коментар