Следващото което, започнах да приготвям (и то доста често) беше бисквитената торта. На всички им харесваше много. Надявам се и на вас да ви допадне.
Продукти:
3 пудинга на Др. Йоткер. Аз използвам 2 ванилия и 1 карамел
захар (по 4 супени лъжици на всеки пудинг)
1,5 л прясно мляко
обикновенни бисквити (количеството зависи от формата на съда)
2 банана
малко какао за поръсване на края
Приготвяне:
Принципът - ред бисквити, ред пудинг. Аз слагам парченца банан след вторият пласт бисквити, но зависи от вас. Най-отгоре също може да се украси с различни плодове плюс какао или, още по-хубаво с бита сметана.
Пудингът се приготвя супер лесно- малко по-малко от 0,5 л мляко се слагат на котлона и в момента, в който започне да се надига, се прибавят 4 супени лъжици захар. Разбърквате енергично, за да няма захар по дъното и прибавяте разтворен пудинга -обикновено в чаена чаша мляко или вода, няма значение. Бърка се докато стане гъста смес и после се изсипва във формата. Така правите с трите пудинга и после в хладилника до другия ден, за да стегне и като махнете поддържащата форма отстрани да не се разпадне.
Коментари (0)
Вашият коментар