Звезди в кухнята - Рийз Уидърспун

Ябълков пай

Продукти: 4 неголеми ябълки, 1 прахче ванилия, 2 с.л. захар, сокът от 1 портокал, желтъкът от 1 яйце, тесто тип "Бела".

Приготвяне: Почистете ябълките, нарежете ги на парчета и задушавайте на сляб огън 30 минути с ванилията, захарта и портокаловия сок. Изрежете 4 гръга с диаметър 15 см. от тестото. Подръжте ги в хладилника, намажете ги с желтък и отново сложете в хладилника. Смачкайте ябълките с вилица. Плодовата маса сложете в центъра на кръговете и внимателно ги сгънете и залепете краищата им. Печете 20 минути на 200 градуса.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
6 признака, че сте в правилната връзка
Заради Супер Луната няма да може да се наблюдава метеорният поток Леониди
Слънце в Стрелец - живейте просто и бъдете благодарни
Samsung Galaxy S25 Ultra ще струва $ 1400?
Вижте как изглежда новата „Мис Вселена“ без капка грим (Видео)

Напишете дума/думи за търсене