В задния двор на „Червените дяволи”

Добре че уменията на футболистите не зависеха от външния им вид, защото в противен случай един от най-обичаните отбори в света Манчестър Юнайтед щеше да кисне само по опашкарските места.

Ако сте от почитателките на Червените дяволи и тайничко ви се иска да надникнете в съблекалнята на „Олд Трафорд", вярвайте, гледката няма да е от най-приятните. Половината тим е дежурен из почти всички класации за най-грозните футболисти, публикувани из всички краища на земното кълбо. 

Безспорният пълководец на отбора на грозниците в Юнайтед, посочен от стотици хиляди анкетирани жени в света, е Уейн Рууни. Заради приликата си с отровнозеления анимационен герой таранът на дяволите е наричан Футболния Шрек. Към антинастроените относно външния вид на Уейн не е принадлежи със сигурност поне една жена - собствената му съпруга Колийн Маклафлийн, която скоро го дари с бебок.

Всъщност, може би е доста спорно дали Рууни не трябва да дели първото си място с Карлос Тевес. Запазената марка на аржентинеца е ужасяващият му белег на шията. Карлос го носи от двегодишен, когато майка му изпуска върху него кана с врял чай. Тениската, с която бил облечен малкия Тевес, му донесла повече ядове, отколкото горещата течност. Изкуствената материя била разядена от водата и се впила в кожата на хлапака.

Сред грозноватите играчи в командата на Сър Алекс Фъргюсън попадат още Дарън Флетчър, Гари Невил, вратарят Едвин ван дер Саар и Рио Фърдинанд. Последният се точи да замести по ексцентричност сексиконата Кристиано Роналдо, който Юнайтед прати в Реал. Защитникът направо изби рибата, като изкара ваканцията си това лято в Израел с ултраприлепнали мини гащета и чак дразнещо за мъж шарени потниче. Ако не се нрави на жените, то поне с новата му визия ще е хит сред последователите на Бруно от едноименния гей-хит по кината.

  • Шегаджии в съблекалнята

Добре че бе същият този Рио, за да изклюкари какви шегички си погаждат „Червените дяволи" в забранената за женски очи съблекалня. Уейн Рууни тук пак е на челна позиция. „Той винаги е способен да вбеси хората. Уес Браун и Дарън Флетчър най-често си патят от него. Трябва да проверяват преди всяка тренировка дали бутонките им не са пришити една за друга", разкрива Рио какви ги върши царят на бъзиците Уейн.
Флетчър пък си има номер, който вече е изтъркан до баналност - обожава да скатава мобилните телефони на съотборниците си.
Внимание, с тия двамата шега не бива! „Старите пушки" Пол Скоулс и Райън Гигс са нещо като божества на „Олд Трафорд" и никой не се осмелява да се бъзика с тях.
Не са забранени кодошите обаче с мениджъра-легенда в Юнайтед Алекс Фергюсън. Един от най-великите треньори във футбола е начело на отбора вече от 23 години. Шотландецът още не е доживял да му скъсат обувките, да му надупчат чорапите или скрият тутурутката, но си отваря широко очите, когато е на тревата - играчите често нарочно подават топката в краката му точно, когато най-малко очаква.
„Не си позволяваме обаче по-остри шеги, защото сме наясно, че скоропостижно ще трябва да си съберем куфарите", смее си Рио.
Съвсем не е учудващо, че Митко Бербатов не е сред шегаджиите. Капитанът на националния ни тим е известен със сдържаното си поведение.

Бербо - син за пример

Може да не е изобретателен на тема бъзици, но Димитър Бербатов със сигурност щеше да е лидер, ако имаше класация за най-примерните синове в Юнайтед. Единствен той посочи баща си Иван Бербатов, след като преди няколко дни в. Сън направи допитване до всичките му съотборници за футболните им герои.
„Баща ми ме научи на толкова много неща, за които винаги ще му бъда безкрайно благодарен", откри сърцето си голаджията.
Най-предпочитаният футболен герой сред останалите дяволи се оказа Диего Марадона. Аржентинската икона и до ден днешен е учител за звездите на „Олд Трафорд". „И сега продължаваме да попиваме уменията му от видеозаписи с неговите изпълнения", казват в хор Фърдинанд, Райън Гигс и Уейн Рууни.

 

 

 

Димитър Бербатов със сигурност щеше да е лидер, ако имаше класация за най-примерните синове в Юнайтед.
Димитър Бербатов със сигурност щеше да е лидер, ако имаше класация за най-примерните синове в Юнайтед.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене