Дневници от VIP DANCE

"За пореден път водещият Иванчо се отби до бара по време на една от рекламните паузи."

Едно, две, три - дюшека опъни


Може би госпожа Анелия Раленкова ще се окаже най-големият професионалист не само сред участниците във VIP Dance, но дори и сред танцьорите. По всичко личи, че тя подхожда много сериозно и амбициозно към танците. Преди всяко шоу опъва един дюшек на земята и в продължение на половин час изпълнява различни упражнения за стречинг за разгряване. Тези упражнения са нещо като традиция за нея.

Майтап бе, Уили

Започва да ми прави впечатление, че Сашка Васева редовно води със себе си малкия си син Христо-Никола. Досега хлапето е присъствало на всеки от лайфовете на предаването. Аз, разбира се, съм личен приятел с него и дори във вторник се пошегувахме със Сашка! Излъгахме я съвсем на сериозно, че съм поръчал на малкия Христо чаша водка от бара за кетъринг и той я е изпил на екс пред мен! Сашето се върза на шегата, дори в първия момент видимо се притесни и подробно започна да разпитва хлапето дали това, което казвам, е истина...

Количка, ама не бричка

За по-любопитните може би ще е интересно да издам и нещо, което е малко
встрани от шоуто... Другият водещ на предаването - Андрей, не е собственик на джип "Порше Кайен", както се говореше доскоро! Очилатото младежче притежава спортно "Порше Карера" и аз безкрайно му завиждам за това... Истина е, че не е най-последният модел, но тази кола си е "класика в жанра" и ние, простосмъртните, можеме само да си мечтаем за подобна!!! В общи линии така, като гледам, аз се търкалям с най-евтиното и дърто автомобилче между всички "звезди" от това шоу. 

Шев и кройка

Минути преди нашият отбор да излезе на сцената, за да танцува самба, се наложи да бъдат пришити допълнителни презрамки по роклята на моята съотборничка Николетка. Това се наложи, защото, докато си припомняхме танца зад кулисите, роклята на Ники постоянно се свличаше надолу и тя се притесни, че при някоя от поддръжките може да се види нещо, което не трябва. 

Инцидентът

Танцьорът Милен Данков от отбора на Камен Во и Даниела наистина удари много лошо ръката си по време на един от лайфовете. Той получи спешна медицинска помощ от лекарския екип, който присъства по време на живите излъчвания на шоуто. За щастие обаче ръката на танцьорчето не е счупена и той се появи още на следващия ден, като ръчичката му беше превързана и обездвижена в китката с помощта на специална шина. Миленчо беше успял да прикрие шината по ефектен начин, като си беше сложил черна ръкавица, украсена с различни блестящи камъни, за което всички колеги танцьори му завидяха.

Да вдигнем тежки чаши

За пореден път водещият Иванчо се отби до бара по време на една от рекламните паузи. Този път обаче в чашката му бяха налети около 150 грама водчица вместо стандартните 50... Явно воденето на това предаване го изнервя повече от обикновено. Както вече казах обаче - простено му е, тъй като шоуто е тежко за водене, а и е много продължително!

 

 

 

"Минути преди да излезем на сцената, се наложи да бъдат пришити допълнителни презрамки по роклята на Николетка."
"Минути преди да излезем на сцената, се наложи да бъдат пришити допълнителни презрамки по роклята на Николетка."
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
И прабабата на Камила била любовница на крал
Любовта на Ивет и Симоне - кой пръв спаси другия
Места на планетата, забранени за посещение
Жените си падат по мъже с красавици
Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

Напишете дума/думи за търсене