Деси Цонева и синът й обичат да ядат суров карфиол пред телевизора

В Милано трудно се намира копър. Това разбрала водещата Десислава Цонева, дъщерята на Димитър Цонев, докато живяла в Италия.

Заминала веднага щом завършила училище. В началото се хранела с пици и паста, но после вкусът им писнал и започнала да готви сама. Звъняла на баба си Цеца - майка на майка , която диктувала рецепти по телефона.

Първото нещо, с което се заела, била любимата и до днес супа от тиквички. Именно за нея търсела копър в Милано.
Освен от баба си Цеца Деси се вдъхновява и от другата си баба по бащина линия -

Анахид Тачева, която прави най-уникалното ашуре на света

Често гледа готварски канали, а нейният телевизионен и кулинарен гуру е Джейми Оливър. "Той освен добър готвач е и уникален шоумен. Страшно креативен както в кухнята, така и в телевизионните формати, които прави. Харесвам в него много и устрема, и желанието му да промени съвременния начин на хранене на възрастните и децата най-вече към по-здравословен", казва водещата на "Жените говорят".до изпаряване на течностт

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене