Бар-ресторант, достъпен по суша и вода. Това е The Bay - вдъхновен от морето и слънцето. Ще го откриете в спокойствието на малкия залив в курортен комплекс Св. св. Константин и Елена на самия бряг - очакващ изгрева и изпращащ залеза, пише "24 часа".
Паркирането отпред е решено с вале, а по вода - с понтон за джетове. Клиенти-
те могат да изберат такси или джет-такси.
The Bay акцентира на средиземноморската и ливанската кухня. Месните ястия са овкусени в ориенталски маринати и се пекат на барбекю, което е правено ръчно в Истанбул.
Морските дарове пък се приготвят на тепаняки. Има и интересни вегетариански ястия, заимствани от Близкия изток. Менюто е разработено от шеф Пламен Стамов съвместно с ливански готвач.
Рибата е прясна, морските дарове са в изобилие, а виното определено е подходящо! Като запазена марка на ресторанта е оставено нещо типично българско - комплимент дижестив “Вишновка” - родно производство, която се възприема много добре и от българите, и от чужденците. В интериора на бар-ресторанта са използвани акценти от Средиземноморието, Мароко и Ливан.
Той е разработен в унисон с прекрасната природна даденост на залива, като до-пълнително са добавени много цветя и зеленина.
Интериорен дизайнер е Виолета Бодурова, която се е постарала с многото детайли това място да получи своята уникална атмосфера.
Ресторатът има 135 места, а барът - 70. Прохладата на каменните сепарета, уютът на лаундж-бара и живописният плаж няма да ви пуснат нито да тръгнете, нито да отплавате! Просто трябва да видите как небето целува морето. Това е The Bay!
Коментари (0)
Вашият коментар