Андре Токев и Събин Ранков опитват рецепти от Тетевенския Балкан

Тази особено “вкусна” част от България ще бъде показана във второто издание на предаването им “Ловци на храна” по Би Ти Ви. Първата им спирка е Ябланица заради сусамовата халва и локума с рози. Деликатесът в Тетевен е местната рибена чорба, наречена “саламура”, а част от рецептите шеф Токев приготвя на открито в Балкана. Стартът на предаването е днес, 22 октомври, в 12,30 ч.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ал Пачино на 85: приема да се снима във филм, ако усети връзка с героя
Иранският режисьор Асгар Фархади събира най-големите френски звезди в новия си филм
И на 92 г. Ицко Финци най-много обича публиката да се смее
Рапърът Боро Първи: Истинската любов не е като нов телефон – не я сменяш, а я поправяш

Напишете дума/думи за търсене