В кухнята на Мила и Толик ухае на перфектното агнешко

Ето че празникът настъпва и в кухнята на българина цари въодушевление. Когато дойде време за агнешкото, всички знаем, че е настъпила кулминацията. За да имате перфектно приготвено месо, не е задължително да прекарате часове над печката и да приложите някакви сложни техники. Днес нашите кулинари от "Звездна кухня с Мила и Толик" ще ви зарадват с една изпитана рецепта, при която българската традиция за печене на агнешко е съчетана с гръцката, а резултатът е смайващ. За да го постигнете и вие, има едно-единствено задължително условие - снабдете се с качествени продукти. Мила и Толик пазаруваха от "Kaufland" - 100 % българско агнешко месо и още нещо... Вижте резултата.

Пълнозърнести мъфини със семена
На море и планина в Черна гора
Благо Джизъса: Във Ванга е дяволът
Физическата издръжливост намалява риска от развитие на деменция
6 признака, че сте в правилната връзка

Напишете дума/думи за търсене