В кухнята на Мила и Толик ухае на перфектното агнешко

Ето че празникът настъпва и в кухнята на българина цари въодушевление. Когато дойде време за агнешкото, всички знаем, че е настъпила кулминацията. За да имате перфектно приготвено месо, не е задължително да прекарате часове над печката и да приложите някакви сложни техники. Днес нашите кулинари от "Звездна кухня с Мила и Толик" ще ви зарадват с една изпитана рецепта, при която българската традиция за печене на агнешко е съчетана с гръцката, а резултатът е смайващ. За да го постигнете и вие, има едно-единствено задължително условие - снабдете се с качествени продукти. Мила и Толик пазаруваха от "Kaufland" - 100 % българско агнешко месо и още нещо... Вижте резултата.

По-малко месо, по-малко сърдечни болести
Лиъм Пейн от One Direction загина
Демакиаж за чувствителна кожа
Жена, изнасилена от Пи Диди: Заплаши да нареже лицето ми с нож. Той е замесен в убийството на Тупак

Напишете дума/думи за търсене